home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Euro Sumar, zvanični uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala za Srbiju, od juna će na našem tržištu ponuditi novi model – Alto.  

 (Dalje)

Posle mnogih zahteva uvoznika hibridnih i elektromobila država je, sledeći pozitivnu praksu Evropske unije, odobrila subvenciju od 1.000 evra za svako novokupljeno vozilo hibridnog pogona kod nas.

 (Dalje)

Direktor koroporativnih komunikacija "Fijat automobili Srbija" (FAS) Đuzepe Zakarija izjavio je da je u toj fabrici proces restrukturiranja u toku i da je proizvodnja još u prelaznoj fazi, ali je naglasio da je rukovodstvo fabrike u Kragujevcu veoma zadovoljno do sada postignutim rezultatima u proizvodnji i plasmanu automobila.

 (Dalje)

Prodavci Mazde u Srbiji do 30. juna tokom Zoom Zoom ponude nude nekoliko modela ove japanske marke po sniženim cenama.

 (Dalje)

Sklapanje Jaguara i u Kini

30 Maj 2010 - 13:24 Vesti Link

"Jaguar" će početi da sklapa svoje automobile u Kini u naredne dve godine, saopštili su zvaničnici ove britanske firme.

 (Dalje)

VIDEO : Ferrari California

30 Maj 2010 - 11:29 Video Link


Već neko vreme korejski Ssangyong se nalazi u finansijskim problemima koji su, izgleda, došli do vrhunca. Zbog recesije gubici se gomilaju poslednje dve godine pa je neophodno da se naprave neki konkretni potezi.

 (Dalje)

Povodom svoje 90-godišnjice, japanska Mazda nastavlja da izabacuje specijalna izdanja pojedinih modela.

 (Dalje)

U kragujevačkoj fabrici "Fijat automobili Srbija" (FAS) ove godine bi moglo biti proizvedeno oko 30.000 vozila.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

"Opel" je pre 20 godina predstavio vuka u ovčjoj koži - "lotus omegu" u želji da ima veliki, porodični automobil sportskih performansi. Na oko ne prirodna saradnja "Opela" i "Lotusa" nije bila čudna za devedesete, jer su oba brenda tada bila u rukama "Dženeral motorsa".

 (Dalje)

Nakon što je lansirao Evoru, britanski Lotus planira da za nekoliko meseci prestane sa proizvodnjom modela Europa, mada se u kratkoj informaciji ne pominje i razlog za ovakav potez.

 (Dalje)

O Alfi 8C GTA (Gran Turismo Alleggerita) je nedavno već bilo dosta reči, ali dok se i zvanično ne pojavi (i to u čast 100-godišnjice italijanske marke), internetom kruže brojne impresije njenog mogućeg izgleda.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 28 29 30  Sledeći»