home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Pojavile su se glasine da će Ssangyong iskoristiti CKD fabriku za proizvodnju svog prvog kompaktog SUV-a u Rusiji.

 (Dalje)

Češka Škoda bi svoju ponudu trebalo da proširi i pristupačnijom porodičnom limuzinom, koja bi se pojavila tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" i nemački "Dajmler" planiraju širu saradnju na polju "gorivih ćelija" (fuel cell) za električne automobile, piše "Fajnenšel tajms Dojčland", pozivajući se na neidentifikovane izvore koji tvrde da bi partnerstvo moglo da se realizuje u formi zajedničkog preduzeća.

 (Dalje)

Delta Automoto i Intesa Leasing pripremili su atraktivnu ponudu za kupovinu modela iz programa Fiat Professional, zvanično najprodavanijih komercijalnih vozila u 2009. godini.

 (Dalje)

Nekontrolisano ubrzavanje automobila Tojote je možda u vezi sa pogibijom 89 ljudi u SAD tokom protekle decenije, saopšteno je u Vašingtonu.

 (Dalje)

Mini Klub Srbije je organizator najvećeg skupa Minija u regionu – Balkanske Minijade. Glavni deo Minijade će se održati na parkingu kod karting staze "Autokomerc", blizu Beograda.

 (Dalje)

Doterana Mazda Scrum

26 Maj 2010 - 09:31 Noviteti Link

Mazda Motor Corporation je za domaće tržište doterala modele Scrum Wagon i Scrum Van, koji su od juče dostupni japanskim kupcima.

 (Dalje)

Novitec Rosso se kod poslednjeg doterivanja Ferrarija 612 Scaglietti pozabavio pojačanjem njegovog motora, izduvnim sistemom i kompletom novih alu točkova.

 (Dalje)

Toyota Prius Alpha

26 Maj 2010 - 08:39 Top secret Link

Toyota u budućnosti planira da proširi svoju ponudu hibridnih modela, a jedan od njih će biti i kompaktni miniven na bazi Priusa.

 (Dalje)

Izvor : Blic.rs

Srbija je od 1. marta bogatije za kinesku marku „čeri”, koja je našim kupcima ponudila tri modela iz tri segmenta - mali gradski automobil „ego”, porodični „tengo” i SUV „tigo”.

 (Dalje)

Britanski vozač Don Vels postavio je novi rekord u brzoj vožnji kosilice (da, i to postoji), postigavši brzinu od 141 kilometar na sat.

 (Dalje)

Japanska "Honda" je najavila da će povećati kapacitete u zajedničkom preduzeću "Guangći-Honda-autmobili", jednoj od tri njene proizvodne baze u Kini, na 480.000 jedinica godišnje sa sadašnjih 360.000 do druge polovine 2011. godine, kako bi se zadovoljila sve veća kineska potražnja.

 (Dalje)

Lovci na auto novitete su ponovo uspeli da uhvate novu generaciju Mercedesovog modela CLS (i to bez ikakve maske), čija se zvanična promocija očekuje na jesenjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Kako je saopštila fabrika, novi Bentley Mulsanne (prvo predstavljen na prošlogodišnjem izdanju događaja Pebble Beach Concours d’Elegance u Kaliforniji a nešto kasnije su ga videli i posetioci Salona automobila u Frankfurtu) rasprodat je sve do 2012. godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 28 29 30  Sledeći»