home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Ako je verovati pisanju japanskog Best Cara, Toyota je pojavljivanje atraktivnog kupea FT-86 (koji je prvobitno trebao da krene u proizvodnju sledeće godine) odložila tek za 2013. godinu.

 (Dalje)Evropska komisija (EK), izvršno telo Evropske unije (EU) objavila je plan liberalizacije sektora servisiranja automobila, zahtevajući da se ukinu sporazumi koji obavezuju kupce da se popravka kola i snabdevanje rezervnim delovima obavljaju isključivo kod proizvođača.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen je još krajem marta objavio prvu zvaničnu skicu svog novog manjeg sedana koji u stvari predstavlja klasičnu limuzinsku verziju najnovijeg Pola.

 (Dalje)

Nakon promocije novog Una, brazilska filijala Fiata tamošnjim kupcima sada predstavlja i blago doterani Palio Fire Economy, koji je za naredni period diskretno osvežen (dok krajem 2011. ili početkom 2012. ne stigne potpuno nova generacija - na trećoj slici).

 (Dalje)

Prior Design je za ovogodišnje izdanje događaja Tuning World Bodensee pripremio tjunirano PD Series izdanje Mercedesa SL, koji je inspiraciju pronašao u Mercedesu SL65 AMG Black Series.

 (Dalje)

Prvog maja svečano je otvoren šangajski EXPO čija je tema „Bolji grad, bolji život“. Ovaj svetski sajam je okupio svetske vrhunske haj-tek proizvode, tehnologije, dizajne. U isto vreme ovaj sajam je takođe „najviši nivo komunikacije“ iz oblasti globalne zaštite životne sredine.

 (Dalje) (Dalje)

Met-R BMW X6 Interceptor

29 Maj 2010 - 00:48 Tuning, Video Link

Ruski tjuner Met-R se pobrinuo za klijente koji žele agresivniji primerak BMW-a X6, a to su napravili novim body kitom Interceptor.

 (Dalje)

Kao što postoje veliki filmski glumci, tako je moguće napraviti i listu automobila koji su imali najviše pojavljivanja (najčešće, ili možda redovno) kao kolateralna šteta u obračunima dobrih i zlih momaka.

 (Dalje)

Preuzeto sa : dw-world.de  

Zašto Srbi i dalje imaju najveće poverenje u nemačke automobile? Koji su najpopularniji i kako prilikom uvoza izbeći podvale? O tome, u intervju za Dojče vele, govori Mladen Alvirović iz automobilske revije SAT.

 (Dalje)

ABS Show - 108. emisija

28 Maj 2010 - 18:11 Video, Abs Link

 (Dalje)

MVM Motors iz Novog Sada je objavio cene za novi Saab 9-5, koji u Srbiji startuje od 36.706 evra.

 (Dalje)

Izvor : Danas.rs

Fijat namerava da ubrza realizaciju planova u svojoj kompaniji u Kragujevcu, saznaje Danas, tako da će probna proizvodnja prvog novog modela u kompaniji Fijat automobili Srbija početi početkom jula, a ne u poslednjem kvartalu 2011, kako je do skora najavljivano.

 (Dalje)

20 godina McLarena F1

28 Maj 2010 - 16:06 Vesti Link

Pre dvadeset godina je počeo razvoj na jednom od najpoznatijih automobila u istoriji autoindustrije. Kada je McLaren odlučio da proizvede "najbolji sportski automobil svih vremena", teško da se iko nadao da će njihov automobil postati takva ikona modernog automobilizma, bolid koji i danas spada u sam vrh.

 (Dalje)

Još jedna kreacija kuće Project Kahn je ekskluzivna verzija Land Roverovog Freelandera 2, koji je u ovom slučaju dobio i dodatak RS200 u svom imenu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 28 29 30  Sledeći»