home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Iako to nema nekog naročitog smisla, jedan nezavisni dizajner se pozabavio idejom kako bi mogla da izgleda bazna verzija novog BMW-a M2 Coupe (ima 3,0 litarski šestocilindarski motor sa 370KS).

 (Dalje)

I Nissan je objavio saopštenje u kome najavljuje šta će sve izložiti početkom novembra na SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu (od 3.do 6. novembra).

 (Dalje)

U jednoj ulici u naselju Valverde na Siciliji, iznenada se otvorila rupa u asfaltu, prečnika 8 metara, koja je progutala sve što se zateklo na tom delu kolovoza. Doslovno nekoliko sekundi pošto je parkirala svoje vozilo, ponor je progutao automobil jedne Italijanke, koja je samo pukom slučajnošću i srećom ostala živa.

 (Dalje)

VIDEO: Novi Mini Cabrio

24 Okt 2015 - 19:25 Video Link

 (Dalje)

Šef Alfa Romea Harald Wester je u razgovoru sa britanskim novinarima otkrio neke detalje vezane za nove modele ove italijanske marke.

 (Dalje)

Nissan je promovisao Leaf Piloted Drive 1.0 concept, za koji se kaže da predstavlja novu fazu u nastojanju kompanije da ponudi autonomna vozila do kraja ove decenije.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović rekla je da ni jedan ministar nema ni jedan razlog da se od građana krije tamnim staklima na službenim automobilima koje koriste.

 (Dalje)

Neki od kupaca Hyundai Sonate u Južnoj Koreji su optužili kompaniju za duple standarde, odnosno da Hyundai navodno pravi kvalitetnije automobile za američko i ostala inostrana tržišta u odnosu na primerke koji su namenjeni domaćem, južnkorejskom tržištu.

 (Dalje)

Jedno vreme se činilo da su retro modeli samo prolazna ‘’moda’’, ali nema sumnje da postaju pravi segment i trend koji neće tako brzo nestati.

 (Dalje)

Hit Auto je ovlašćeni diler za prodaju i servisiranje Renault, Dacia i Nissan vozila koji posluje na automobilskom tržištu Srbije od 2001. godine. U četvrtak 22. oktobra se otišlo korak u dalje u ponudi usluga i podizanja kvaliteta odnosa prema kupcima nakon što je kompanija dobila ISO 10002 sertifikat.

 (Dalje)

Kompanija Ford i tjuner Petty's Garage zajedno su predstavili Mustang GT King Edition.

 (Dalje)

Već smo puno pisali o modelu Levante, prvom SUV-u u istoriji Maseratija, koji bi na tržištu trebalo da se pojavi sledeće godine i da izvuče kompaniju iz nezavidne finansijske situacije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 77 78 79  Sledeći»