home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kako prenosi Srna, ruski predsednik Vladimir Putin testirao je novu "ladu vestu" na putu ka međunarodnom forumu u Sočiju i pozitivno ocenio automobil koji proizvodi ruski "Avtovaz".

 (Dalje)Škoda u Nemačkoj nudi i novu Cool ediciju modela Fabia i Rapid Spaceback.

 (Dalje)

Nije prošlo mnogo vremena i opet je pred nama novi modifikovani primerak iz palete Land Rovera za koji se pobrinuo britanski A.Kan Design i njihov podbrend Chelsea Wide Track.

 (Dalje)

Nakon što je BMW i zvanično počeo sa serijskom proizvodnjom modela M2, pojavili su se i renderi njegovih eventualnih novih varijanti.

 (Dalje)

Istraživanja rađena čitavom Evropom, ako izuzmemo zaboravljeni istični kraj, pokazuju da je broj vozača tinejdžera koji su nastradali u saobraćajnim nesrećama u kojima su učestvovali kao vozači prepolovljen, ali da su glavni uzroci i dalje njihove greške. Onda se postavlja pitanje kako i gde napraviti dobrog vozača od početnika?

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, nakon trijumfa u Australiji, Mark Markez želi da trijumfuje i u Maleziji.

 (Dalje)

Honda Civic sedan za 2016. modelsku godinu ušao je u proizvodnju u fabrici ove kompanije u Alistonu, Kanada.

 (Dalje)

Sem nedavno predstavljenog F-Pace crossovera, u Jaguaru pripremaju još nekoliko SUV/crossover vozila, a jedan od njih bi trebalo da bude i E-Pace.

 (Dalje)

Ford je objavio saopštenje u kome se najavljuje da će na ovogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu prikazatii osam modifikovanih primeraka novog Mustanga.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 77 78 79  Sledeći»