home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Španska vlada će budžet uskoro obogatiti za više od 700.000 evrra. Ministarstvo finansija je naime na aukciju stavilo dva Ferrarija FF, koja su pripadala bivšem španskom kralju.

 (Dalje)Betmobil za milion dolara

22 Okt 2015 - 19:37 Vesti Link

Agenta 007 prate lepe devojke i Aston Martin, pa svi ljubitelji velikog platna znaju šta ih čeka kada je u najavi nova saga. Isto tako, gospodin Vejn, poznatiji kao Betmen, uvek kuburi sa romansama, ali sa automobilima nema problema. Tako je bilo u trilogiji "Dark knight", u kojoj je Kristijan Bejl vozio zastrašujuće-lep-moćan automobil, nazvan "Tumbler", odnosno - Akrobata. Ni javnost nije ostala imuna na tu mašinu i entuzijasti su počeli da prave replike.

 (Dalje)

Manji motor – veća očekivanja

Kada imate priliku da putujete na nesvakidašnju destinaciju, sva čula se izoštre, sve misli su uprte samo na taj, specijalan trenutak.

 (Dalje)

Možda je slučajno, ali da li znate još neku bakicu od 80 godina koja može da izvede ovo!? :)

 (Dalje)

Kompanija Toyota Srbija organizovala je premijerno predstavljanje novog Avensisa i novog Aurisa na tržištu Srbije. S obzirom da smo vam naše utiske iz vožnje novog Aurisa preneli nedavno, ovoga puta najviše pažnje posvetili smo novom Avensisu - pravoj menadžerskoj limuzini.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, usporavanje privrednog rasta Kine i snažan von umanjili su neto zaradu južnokorejskog Hjundaia za četvrtinu u tri meseca zaključno sa septembrom.

 (Dalje)

100 kvalitet. Trostruka korist.

Star Import, Generalni distributer Mercedes-Benz-a u Srbiji pripremio je specijalnu ponudu zamene letnjih guma do 30. novembra. Tokom trajanja akcije klijenti mogu da pripreme svoje putničko vozilo za predstojeće zimske dane po specijalnim uslovima.

 (Dalje)

Riselshajm. Svako dobija ono što mu pripada: Nova Opel Astra je primila nagradu „SAFETYBEST 2015“ za adaptivni IntelliLux LED® matriks sistem osvetljenja, koji postavlja aktuelne trendove. AUTOBEST žiri, koji se sastoji od nezavisnih, stručnih novinara iz 26 evropskih zemalja, dodelio je ovo priznanje.

 (Dalje)

Za pogon se brine 2,5 litarski četvorocilindarski Millington motor sa 333KS, u paru sa šestostepenim sekvencijalnim menjačem, dok je pogon na zadnje točkove.

 (Dalje)

Mclarenova ponuda se veoma brzo razgranala, ne toliko u onim osnovnim modelima, već je teško pratiti njihove dodatne verzije, a sada saznajemo da ih stiže još nekoliko.

 (Dalje)

Nakon što je BMW objavio da njegovi Motorsport modeli verovatno neće prelaziti maksimalnu snagu od 600KS, te nakon što su predstavili M5 30 Jahre edition sa motorom sa 600KS, Audi je video priliku da ode korak dalje.

 (Dalje)

Nakon uspešne inicijalne javne ponude (IPO), cena deonice Ferrarija skočila je u sredu, prvog dana trgovanja na Wall Streetu 5,8 posto, a u jednom trenutku bila je na dobitku i 15 posto.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, vlasnici "Folksvagenovih" automobila iz Južne Koreje planiraju da podignu kolektivnu tužbu protiv te nemačke kompanije u SAD zbog skandala sa spornim softverom za manipulisanje vrednostima izduvnih gasova. To je izjavio advokat grupe građana Južne Koreje Džejson Ha.

 (Dalje)

Iznenađenje iz Renaulta. Francuski proizvođač je naime danas predstavio svoj novi koncept automobil kao omaž arhitekti Charles-Edouard Jeanneret-Grisu, poznatijem pod pseudonimom Le Corbusier.

 (Dalje)

Honda Srbija je juče uveče u svom salonu na Novom Beogradu (Omladinskih brigada 33a) i zvanično promovisala novi model HR-V na našem tržištu.   

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 77 78 79  Sledeći»