home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Bimota BB3

9 Nov 2013 - 00:18 Motociklizam Link

Italijanska Bimota je nedavno promenila vlasnika, time su došla i nova vremena u ovaj brend, a model koji bi to mogao da simbolizuje je novi BB predstavljen u Milanu ove nedelje. Nova Bimota BB3 je nastavak priče koju je brend iz Riminija započeo prošle godine. Loše osmišljena Bimota BB2 je sada prošlost jer je na njeno mesto došao BB3.

 (Dalje)* ovaj retro skuter će biti dostupan u verzijama sa 50, 125 i 150 kubikaModelima Zero S, Zero DS, Zero FX i Zero XU brend iz Santa Cruza je dodao još jednog člana. To je novi Zero SR čiju premijeru je Zero Motorcycles odradio na EICMA salonu u Milanu. Novitet iz Kalifornije je vizuelno blizak ostatku Zerove game, a isto važi i za njegove performanse.

 (Dalje)

Prelaskom u KTM-ove ruke Husqvarna se odrekla drumskih modela koje je forsirao BMW. Sada kada je vlasnička palica u rukama Austrijanaca sve snage su usmerene na off-road segment. U tom smeru idu i studije koje Husqvarna planira, a pravi primer je u Milanu otkriveni koncept 701 koji ne samo da pruža pogled u budućnost već je i svojevrsna retrospektiva prošlosti ovog skandinavskog brenda.

 (Dalje)


 (Dalje)

Yamaha Tricity

6 Nov 2013 - 07:30 Motociklizam Link

Već nekoliko godina Yamaha se igra idejom o skuteru sa tri točka. Ta igra je konačno urodila plodom. On je model Tricity koji je došao na sajam motocikala u Milanu.

 (Dalje)

Caterham je danas na međunarodnom sajmu motocikala u Milanu promovisao svoju motociklističku filijalu i odmah predstavio tri modela.

 (Dalje)

Možda to njegov izgled baš i ne otkriva, ali Monster 1200 koji je Ducati pripremio za sajam u Milanu je potpuno novi dvotočkaš. Pogledajte samo njegov okvir i sve će vam biti jasno, a onda ne moramo ni da pominjemo novi dvocilindraš koji ga pokreće.

 (Dalje)


 (Dalje)

Još jedna od niza premijera koje nas očekuju jesu novi Harley-Davidson motocikli - novi Street 500 i Street 750. Malo je reći da su novi Street 500 i Street 750 najvažniji modeli koje je Harley ikada izbacio, jer upravo od njih zavisi širenje brenda na tržišta koja Harley još nije osvojio.

 (Dalje)

Nekoliko dana nas deli od otvaranja salona dvotočkaša u Milanu. Ovo je vreme kada na videlo izlazi najviše informacija o novitetima koji će tamo biti otkriveni. Jedan od njih je nova Honda CBR300R koju smo prvi put videli pre dve nedelje. Tada su objavljene prve dve slike kojima sada možemo da dodamo i par tehničkih podataka.

 (Dalje)