home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

O dosadašnjim kreacijama radionice ’’Auto Fabrica’’ ne znamo mnogo, ali nam je njihova najnovija i te kako privukla pažnju.

 (Dalje)Peugeot je lansirao novu Total Sport ediciju svog Speedfight 4 modela. Izlazak novog skutera se poklapa sa dvadesetogodišnjicom proizvodnje ovog modela, a takođe označava i dve decenije saradnje francuskog proizvođača sa kompanijom Total.

 (Dalje)

Priča MV Aguste se nastavlja, a kako stvari stoje očekuju nas zanimljivi zapleti. Naime, italijanski proizvođač želi da otkupi svoje akcije koje su, u ovom trenutku, vlasništvo kompanije Mercedes-AMG i da se okrene novim investitorima.

 (Dalje)

KTM je svoj popularni model, RC 390, osvežio za 2016. godinu. Austrijski proizvođač se vodio povratnim reakcijama vlasnika, kao i potrebom da motocikl ispuni Euro 4 emisioni standard.

 (Dalje)

Čuveni italijanski proizvođač motocikala, kompanija Ducati, ove godine slavi svoj 90. rođendan, a kao što je to slučaj, očekuje nas bogat slavljenički program.

 (Dalje)

Slučajno smo naleteli na internet prezentaciju nemačke radionice ’’VTR Customs’’ i baš nam je drago zbog toga. Jedan od modela na kojima su radili, a koji nam je privukao posebnu pažnju, je "custom" BMW R1200R.

 (Dalje)

Honda je usred procesa ponovnog pokretanja proizvodnje u svojoj fabrici u Kumamotu, zatvorenj nakon zemljotresa u Japanu, ali to ne znači da se stalo s ranije isplaniranim aktivnostima.

 (Dalje)

Iz radionice ’’Classified Moto’’ stiže nova kreacija, napravljena bez ikakovog kompromisa, koja vam se može svideti ili ne, ali koju ćete definitivno primetiti.

 (Dalje)

Slovenački Akrapovič ima novu ponudu koja će obradovati vlasnike Kawasaki Ninja ZX-10R motocikla. Ta ponuda za litarskog Nindžu dolazi u vidu nekoliko novih prigušivača i kompletnih izduvnih sistema, koji donose povećanje i snage i obrtnog momenta.

 (Dalje)

Motocikl Vespa čuvenog italijanskog brenda Pjađo slavi 70. rođendan. Najpopularniji skuter na svetu prodat je u više od 18 miliona primeraka od 1946. godine, a samo u poslednjoj deceniji njihova prodaja se utrostučila.

 (Dalje)

Harley-Davidson je predstavio novog člana svoje Sportster linije, jednostavno nazvanog – Roadster.

 (Dalje)

Predsednik i izvršni direktor kompanije Yamaha, Hirojuki Janagi, nagovestio je budući pravac kojim će japanski proizvođač krenuti u budućnosti. On je taj pravac opisao kao “ulazak u novu kategoriju vozila”, što bi trebalo da se pre svega odnosi na modele sa tri točka.

 (Dalje)

30 godina nakon što je poslednji put vožena trka u gradu Imatri, na istoku Finske, sredinom avgustra ćemo ponovo videti smele motocikliste. Međutim, ovaj gradić je imao bogatu istoriju u moto sportu, a do 1982. u njemu su vožene trke Gran Pri šampionata.

 (Dalje)

Vespa Savez Srbije koji oko sebe okuplja 4 kluba ove godine zakazao je 3 datuma kada će biti organizovani Vespa skupovi u Srbiji.

 (Dalje)

Osim što je jedan od najpoznatijih moto vozača svih vremena, Valentino Rosi je primamljivo ime za pojavljivanje na malim ekranima, bilo da se radi o reklamama ili drugim televizijskim formatima. Sada stvari postaju ozbiljnije, jer su Vale i vozači njegove VR46 vozačke akademije rekonstruisali obračun Kapetana Amerike i Ajron Mena.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 102 103 104  Sledeći»