home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Svi znamo da je nova Honda CRF1000L Africa Twin ’’adventure’’ motocikl izuzetnih sposobnosti i mogućnosti.

 (Dalje)Da li ste ikada sanjali da postanete test vozač kompanije Ducati? Taj san je mogao da vam se ostvari u maju, ali džaba kad ne živite u Britaniji. Naime, italijanska kompanija organizuje dva masovna događaja na Ostrvu i za to traži čak 160 vozača spremnih da učestvuju u test programu.

 (Dalje)

Ime kompanije Suzuki se opet našlo u glasinama, a sve nakon što su nove skice patenata dospele u javnost. Na skicama se navodno nalazi novi GSX-R, na kome inžinjeri iz Hamamacua vredno rade. Ono što je privuklo posebnu pažnju je činjenica da se na njima nalazi i turbo kompresor.

 (Dalje)

Honda je obradovala vozače na Ostrvu sa dve nove verzije svog Fireblade CBR1000RR motocikla.

 (Dalje)

Nova Honda Gold Wing, čiji dolazak na tržište je neminovan, biće svojevrstan izlog tehnologije koju će kompanija koristiti u godinama koje dolaze.

 (Dalje)

Još dva imena iz moto industrije se mogu pohvaliti ’’Red Dot’’ nagradom za 2016. godinu. To su kompanije Horex i Akrapovič.

 (Dalje)

Na prvi pogled teško da ikoga može da oduševi vest od dizajnu jednog skutera, ali imajte strpljenje, možda se prijatno iznenadite.

 (Dalje)

Da li biste mogli da vozite mašinu koja spaja retro linije Vespa skutera i agilnost ’’Segway’’ vozila? Ako tražite takvo nešto, onda je pravo rešenje za vas najnovija kreacija kompanije Bel & Bel, Zero-Scooter.

 (Dalje)

Pre nekoliko meseci predstavili smo vam skuter po imenu Navi, koji je Honda predstavila na sajmu u Delhiju. Kada je japanska kompanija inicijalno pomenula ovaj model, većina je pomislila da će u pitanju biti još jedan koncept, ali su se prevarili jer ćemo Navi uskoro videti u prodajnim salonima.

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, čini se da je KTM E-Speed konceptni električni skuter ponovo u planovima austrijskog proizvođača.

 (Dalje)

Kada su motocikli sa tri točka u pitanju, česta asocijacija je Can-Am Spyder. Danas vam donosimo potpuno drugačiju mašinu.

 (Dalje)

U vremenu, kada se tradicija strastveno reinterpretira kako bi što bolje prikazala šta budućnost nosi, italijanska Rizoma donosi jednu posebnu poslasticu.

 (Dalje)

Pre nekih mesec dana, upoznali smo vas sa kreacijom Lidovika Lazareta, ‘’quad’’ motociklom sa Maseratijevim agregatom snage 470 KS.

 (Dalje)

Svet ‘’custom’’ motocikala je jedno veliko igralište za brojne entuzijaste, među kojima ima onih koji se izdvajaju po svojoj viziji i umeću.

 (Dalje)

Mnogi će reći da je Yamaha YZF-R1 savršena mašina, kako po svom dizajnu, tako i po performansama.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 102 103 104  Sledeći»