home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kada su klasični motocikli pitanju, jedan od brendova čiji modeli su poznati po visokim cenama je britanski Vincent Motorcycles.

 (Dalje)Ovo nije prvi put da tajlandska filijala Ducatija prikaže ‘’custom’’ mašinu napravljenu da pokaže umeće tamošnjih dizajnera.

 (Dalje)

U Japanu je zvanično predstavljen Mugen Shinden Go, peta generacija ovog električnog superbajka koji se proslavio na ‘’Isle of Man TT’’ trci.

 (Dalje)

Otkako je Klaudio Kastiljoni pre skoro dve decenije oživeo MV Agusta brend, italijanski proizvođač je dosta puta promenio vlasnika.

 (Dalje)

Suzuki je ove sedmice na sajmu motocikala u japanskoj Osaki, predstavio svoj najnoviji konceptni model.

 (Dalje)

Honda je na prošlogodišnjem sajmu u Tokiju predstavila narednu generaciju CB1100 i to u formi CB Concept studije.

 (Dalje)

Iz radionice Azzzkikr stiže prvi ‘’custom’’ model zasnovan na nedavno predstavljenom Indian Springfield modelu.

 (Dalje)

Današnja priča je najbolji dokaz koliko dobro se slažu italijanski Ducati i slovenački Akrapovič, odnosno kakve kreacije nastaju njihovim zajedničkim radom.

 (Dalje)

Peugeot je lansirao svoj najnoviji model, Citystar 200i, koji u ponudi dolazi zajedno sa modelom nešto manje manje kubikaže, Citystar 125.

 (Dalje)

BMW Motorrad i KTM su dva evropska brenda koja su u 2015. godini zabeležila izuzetan rast, kao u pogledu prodaje, tako i kada je zarada u pitanju.

 (Dalje)

Danas je petak, pa smo odlučili da vikend započnemo jednom izuzetno atraktivnom mašinom. Reč je o ‘‘custom’’ verziji Ducati 1299 Panigalea, koja nosi naziv RSD KH9.

 (Dalje)

Ako tražite superbajk koji donosi stoodstotni izgled fabričkog tima, vaša potraga je završena zahvaljujući nemačkom proizvođaču.

 (Dalje)

Ako je verovati glasinama koje stižu do nas, Kawasaki već naveliko radi na novom članu Ninja porodice, koji će nositi naziv R2.

 (Dalje)

Vlasnik ste, recimo, nekog ’’dirt’’ ili skrembler motocikla. Koliko god uživali u vožnji tokom sezone, tokom zime i snega, vaš dvotočkaš jednostavno nije zabavan.

 (Dalje)

Tim Roberts, vlasnik radionice RPG iz Denvera, specijalizovane za unikatni dizajn i stvaranje posebnih komponenti, kako za motocikle tako i za automobile.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... 102 103 104  Sledeći»