home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ducatijev trening program za vozače će biti dostupan i u 2016, a proširen je sa dva nova kursa koji će ga učiniti još privlačnijim ne samo za ljubitelje italijanskog brenda, već i za sve ljubitelje brzine.

 (Dalje)Mario Klef, vlasnik jedne radionice za izradu ‘’custom’’ motocikala na Tajlandu, želeo je da pokaže svetu da Honda Grom i te kako može da bude žestok.

 (Dalje)

BMW će u martu proslaviti svoj stoti rođendan, a u sklopu obeležavanja ovog jubileja, moto divizija bavarskog proizvođača je spremila nešto sasvim posebno.

 (Dalje)

Nova Honda RC213V je juče zvanično predstavljena u Indoneziji, tako da smo dobili priliku da vidimo šta će Markes i Pedrosa voziti u narednoj sezoni.

 (Dalje)

Ko bi pomislio da će se skromna Honda CX500 jednog dana postati omiljena mašina ‘’custom’’ sveta i inspiracija za mnoge dizajnere?

 (Dalje)

Upoznajte jedinstvenu nejked zver, stvorenu iz ‘’ruševina’’ jedne Honde CBX1000 iz 1983. godine, koja dolazi iz Engleske.

 (Dalje)

Actev Motors iz Kalifornije je predstavio Arrow Smart-Kart, prvi pametni električni karting za decu. Ovo elegantno vozilo (slobodno možemo reći igračku) dizajnirali su i napravili iskusni profesionalni trkači inspirisani današnjom tehnologijom u najnaprednijim automobilima današnjice.

 (Dalje)

Triumph Tiger Sport je adventure-sport model koji zaokružuje ponudu britanskog proizvođača, a u liniji je smešten između Tiger 800 i Tiger Explorer motocikla.

 (Dalje)

Ako je verovati informacijama koje stižu iz Japana, Suzuki je spreman da uđe u segment sportskih motocikala male zapremine.

 (Dalje)

Honda će konačno uraditi ono što je već dugo trebalo, a to je osveženje svoje superbajk ponude i to za proizvodnu 2017. godinu.

 (Dalje)

Mini skuteri su vozila koja uglavnom dolaze sa maksimalnom brzinom od oko 20 km/h i manje, ali da mogu biti i brži pokazuje današnja priča.

 (Dalje)

Hero Motor Corporation je bio jedan od značajnijih deoničara u kompaniji Erik Buell Racing pre nego što je američki proizvođač otišao na doboš, aprila prošle godine.

 (Dalje)

Tokom osamdesetih godina prošlog veka, Honda se razlikovala od svojih rivala i to po smilu za humor, koji se posebno odražavao u pojedinim modelima japanske kompanije.

 (Dalje)

BMW-ov indijski partner, kompanije TVS, predstavila je trkački koncept zasnovan na motociklu male zapremine, razvijenom u saradnji sa nemačkim proizvođačem.

 (Dalje)

Mercedes je u oktobru 2014. godine kupio 25 odsto učešća u kompaniji MV Agusta, a poslednja vest kaže da bi Mercedes u svojim prodajnim objektima trebalo da počne i sa prodajom motocikala ovog italijanskog proizvođača.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 102 103 104  Sledeći»