home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dva meseca nakon što je Horex ponovo ugašen pojavilo se novo svetlo na kraju tunela. U poslednjem trenutku brrnd je kupljen od strane firme 3C Carbon Group iz mesta Landsberg am Lech. Pomenuti kupac je već počeo ponovo da osposobljava mrežu distribucije rezervnih delova za motocikle koje je Horex do sada prodao, a u planu je i ponovno lansiranje dvotočkaša u prodaju.

 (Dalje)Sve se čini da su i motocikli krenuli stopama četvorotočkaša, te se sve češće pojavljuju ekstremne, limitirane edicije, koja po ceni, prevazilaze i brojna egzotična imena iz automobilskog sveta

 (Dalje)

U Suzukiju definitivno dolaze bolji dani. Prošle jeseni ovaj brend je predstavio nekoliko noviteta, njegovo sportsko odeljenje se vraća u kraljevsku klasu, a sve su glasnije i priče o novim motociklima koji tek dolaze. Da se Suzukiju bolje piše potvrđuju i zaštićena imena koje su nekada nosili njegovi motocikli. Brend iz Hamamatsua je naime zaštitio nazive Gamma i Katana što znači da možemo očekivati nove interesantne motocikle koji će ih poneti.

 (Dalje)

Ako ste do sada strpljivo razmišljali o kupovini novog Peugeot skutera, sada je pravi trenutak da svoja razmišljanja sprovedete u delo jer su na već snižene cene skutera odobreni dodatni popusti.

 (Dalje)

Brend iz Borgo Panigalea je krajem prošle nedelje upisao važnu zabelešku u svoju istorijsku knjižicu. Tada je Ducati naime proizveo svoj milioniti dvotočkaš koji je uz malo slavlje u Milanu uručen njegovu novom vlasniku. Na proslavi povodom toga uz šefa Ducatija Claudija Domenicalija našao se i glavni čovek Audija Rupert Stadler pod čijim budnim okom je brend iz Borgo Panigalea ovo i ostvario.

 (Dalje)

Mnogi ljubitelji motocikala su ovaj trenutak očekivali sa velikim nestrpljenjem. Već samo pomen imena Akrapovič je dovoljno za uzbuđenje, a sada je na Custombike Showu prikazan Akrapovič Full Moon motocikl originalnog dizajna, a koji ima poseban auspuh i točak od čak 30 inča.

 (Dalje)

Novi V-Strom 1000 se polako odomaćio na tržištu. Model koji je na neki način označio oporavak Suzukija ovih dana je dobio i svoju novu verziju. Nije to ništa posebno već navigacijom i putnim koferima opremljeni mešanac adventure motocikla i tourera ofarban u kombinaciju crne i oker boje.

 (Dalje)

BMW Motorrad je sada nadmašio rekordnu prodaju zabeleženu u novembru 2014. sa 116.463 motocikala isporučenih kupcima širom sveta.

 (Dalje)

Poznati glumac i omiljen među motociklistima, Piter Fonda testirao je najnoviji električni prototip Harley-Davidsona, LiveWire.

 (Dalje)

Početkom septembra Horex je proglasio insolventnost. Nade koje su ljudi iz ovog brenda polagali u nove investitore prošle nedelje su potpuno splasnule. Tog dana naime vlasnik brenda je objavio je da svi zaposleni prestaju da rade 11. decembra, te da se postrojenje u Augsburgu zatvara istog tog dana. Gašenjem Horexa prestaje i prodaja njihovih dvotočkaša, a nemački proizvođač još jednom odlazi u istoriju.

 (Dalje)

Motocikli male zapremine su izuzetno popularni u Aziji i Indiji. S druge strane, mi tek počinjemo da ih polako otkrivamo jer takvi nakedi još moraju da se odomaće u Evropi. Honda u Milanu nije otkrila sve svoje ovogodišnje novitete. Jedan je naime ostavila za sam kraj godine. To je naked CB 125 F koji je u jedno spojio nasleđe iz prošlosti i dizajn koji nam je poznat sa većeg CB 500 primerka.

 (Dalje)

Slovenačka fabrika Tomos čiji su mopedi i vanbrodski motori u nedostatku jače konkurencije svojevremeno bili pojam tehonologije u bivšoj SFRJ nastoji da repozicionira svoj brend na tržištu Evropske unije.

 (Dalje)

Iako je još u septembru dostigla brojku od 300 miliona proizvedenih dvotočkaša, Honda je čekala početak ove nedelje i obeležavanje 66 godina otkako ovaj brend proizvodi motocikle kako bi proslavio taj veliki uspeh.

 (Dalje)

Italijanska kompanija Tecnoart Sersan prikazala je svoje viđenje MV Aguste F4 RR, u AMG „bojama“, nalazeći inspiraciju u nedavno potpisanom ugovoru o saradnji ove dve kompanije.

 (Dalje)

Jedan od najposećenijih štandova na nedavno održanom salonu dvotočkaša u Milanu definitivno je bio Kawasakijev na kome su bili izloženi hyperbike Ninja H2R i njegova drumska verzija sa H2 oznakom. Oni su generisali najveću količinu pažnje kod posetilaca pa nije ni čudno što je ostatak noviteta ovog brenda prošao gotovo nezapaženo. Uz nove Versys primerke Kawasaki je tamo predstavio i dva nova motocikla male zapremine. Tamo su naime po prvi put prikazani Ninja 250SL i naked Z250SL.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 91 92 93  Sledeći»