home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem novog Pola u varijanti sa troja vrata, Volkswagen na Salonu u Frankfurtu predstavlja i Polo BlueMotion, koji se odlikuje smanjenom potrošnjom goriva i emisijom CO2.

 (Dalje)Promo video : Lamborghini Reventon Roadster

 (Dalje)

Sem prototipa novog Trabanta, publika na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu može da vidi još jedno oživljavanje jednog istočnonemačkog automobila – Melkusa.

 (Dalje)

Circom DOO (www.opelcircom.rs), zvaničan distributer za Opel i Chevrolet vozila, u periodu od 17.09. do 21.09.2009. nudi kupcima Astru H po ceni Astre Classic.

 (Dalje)

Beogradski Autokomerc komision vas poziva da u subotu 19. septembra testirate novi Volkswagen Polo i iskoristite specijalnu Open Day ponudu za vozila sa lagera.

 (Dalje)

VIDEO : novi Saab 9-5

18 Sep 2009 - 09:10 Video Link

Više o novom Saabu 9-5 možete pročitati OVDEIstovremeno sa zvaničnom premijerom na Salonu automobila u Frankfurtu, Opel je objavio i cene za novu generaciju modela Astra, koje važe za domaće, nemačko tržište.

 (Dalje)

Hamann Motorsports je dopunio paletu boja dostupnih za model Volcano, odnosno njihovu preradu već ionako ekskluzivanog Mercedes SLR McLarena.

 (Dalje)

Promocijom koncepta Outlander GT Prototype, japanski Mitsubishi je još na aprilskom Salonu automobila u Njujorku najavio dolazak redizajnirane verzije svog modela Outlander.

 (Dalje)

VIDEO : Seat IBZ Concept

18 Sep 2009 - 00:51 Video Link

Više o Seatu IBZ Concept možete pročitati OVDECitroen C-Cactus

18 Sep 2009 - 00:45 Top secret Link

Mada je pažnja automobilske javnosti, bar što se tiče Citroena, ovih dana usmerana na njihov novi koncept automobil REVOLTe sa hibridnim pogonom (inače premijerno predstavljen na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu), Francuzi trenutno rade na još nekoliko dizajnerski veoma zanimljivih automobila.

 (Dalje)

Mada je pažnja automobilske javnosti proteklih dana i nedelja bila usmerena pre svega na njihov novi SUV model iX35 (nasleđuje dosadašnji Tucson), kao i model i40 (nova Sonata), u Hyundaiju imaju još jednog keca u rukavu.

 (Dalje)

Kao i mnogo puta do sada, Porscheov 911 je opet dospeo u ruke dizajnerima i inženjerima u nemačkoj kompaniji TechArt, koja je na Salonu u Frankfurtu predstavila najnoviju modifikaciju na bazi 911-ice Carrera 4S.

 (Dalje)

Iako je pre Salona u Frankfurtu najviše pažnje privukao njihov Bentley Continental GT Speed Vitesse Rose, u tjuning kući Mansory su u Frankfurtu izložili još nekoliko modifikacija ionako ekskluzivnih automobila, a jedan je i Mansory Cyrus čija je baza Aston Martin DB9.

 (Dalje)