home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Vitro Group (www.citroen.rs), uvoznik i distributer vozila Citroën na tržištu Srbije i Crne Gore, od 15. septembra pa sve do kraja 2009. godine posebnim prodajnim uslovima i promotivnim aktivnostima obeležava 90-ti rođendan Citroëna.

 (Dalje)ABT Volkswagen Polo

16 Sep 2009 - 11:53 Tuning Link

Nemački tjuner ABT Sportsline je na Salon automobila u Frankfurtu, između ostalog, dovezao i modifikovani VW Polo pete generacije koji je, sem nešto drugačijeg izgleda, dobio i pojačane motore.

 (Dalje)

Sem što na Salonu u Frankfurtu ima evropsku premijeru druge generacije modela Sorento, korejska Kia je ovaj SUV u tom nemačkom gradu predstavila i u hibridnoj verziji.

 (Dalje)

VIDEO : Ford Grand C-Max

16 Sep 2009 - 09:00 Video Link

Više o Fordu Grand C-Max možete pročitati OVDEItalijanski „Fijat” i francuski „Pežo-Sitroen” jedina su dva proizvođača automobila koja poštuju planove EU usmerene na smanjenje potrošnje goriva i emisije ugljen dioksida.

 (Dalje)

Od 11. septembra kompanija Delta Automoto je krenula sa akcijom pod sloganom Dodajte gas na putu uspeha, u okviru koje poklanja TNG uređaj i besplatno redovno servisno održavanje vozila u garantnom roku prilikom kupovine vozila Punto van i Doblo Cargo Maxi.

 (Dalje)

Mada je glavni Fordov novitet na Salonu automobila u Frankfurtu porodični dvojac C-Max i Grand C-Max, pažnju privlači i novi prototip Focus BEV (Battery Electric Vehicle).

 (Dalje)

Vodeći proizvođači automobila sa pogonom na gorive ćelije, Honda motor ko., Ltd., Dajmler AG, Ford motor kompanija, Dženeral motors korporacija/Opel, Hjundai motor kompanija, Kia motors korporacija, savez Renoa SA i Nisan motor korporacije i Tojota motor korporacija, izdali su zajedničku izjavu u vezi razvoja i nastupa na tržištu svojih automobila sa gorivim ćelijama, a u obliku „Pisma o namerama“.

 (Dalje)

VIDEO : Bentley Mulsanne

16 Sep 2009 - 01:25 Video Link

VIDEO I : Bentley Mulsanne

 (Dalje)

Po prvi put u višedecenijskoj istoriji "Škode", sa njenih proizvodnih traka je izašao i džip koji je dobio ime "Jeti" i kojim ta fabrika želi da uđe na tržište džipova kojim za sada uglavnom vladaju "Folksvagen" , "Mercedes" i "Tojota", saopšteno je iz auto-kuće "Vidovdan".

 (Dalje)

Iz nove Hyundaijeve fabrike u Češkoj stiže i30 Made in Europe, sa nižom cenom i bogatom opremom, a domaći uvoznik korejske marke (www.hyundai.rs) ima i zanimljivu ponudu za kupovinu ovog modela.

 (Dalje)

VIDEO I : Citroen REVOLTe

 (Dalje)

Toyota je novu, treću generaciju hibridnog modela Prius premijerno prikazala još u januaru na Salonu automobila u Detroitu, evropska promocija je održana početkom marta na Salonu u Ženevi, a nedavno je domaći uvoznik Toyote novi Prius konačno predstavio i publici u Srbiji.

 (Dalje)

VIDEO I : Audi R8 Spyder

 (Dalje)

Lotus se vraća u Formulu 1

15 Sep 2009 - 19:04 Vesti Link

Međunarodna automobilska federacija (FIA) vratila je danas ekipu Lotus u takmičenje u svetskom šampionatu Formule jedan. Lotus će se sledeće sezone vratiti u takmičenje posle 15 godina i biće 13. ekipa u šampionatu.

 (Dalje)