home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nemački auto-gigant "Dajmler", u okviru koga posluje "Mercedes-Benc", očekuje da će obim prodaje u četvrtom tromesečju ove godine "značajno porasti" zahvaljujući skoku isporuka u novembru, preneo je internet portal "Autonjuz."

 (Dalje)Zbog velikog interesovanja objavljujemo linkove sa kojih možete skinuti kompletan novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju Republike Srbije.

 (Dalje)

Nakon novog modela K7 (tako će se zvati u Koreji, a na drugim tržištima Cadenza), Kia već najavljuje još luksuzniji automobil, kratko nazvan K9.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Predstavnici “Fijat grupe” saopštili su u utorak “Zastavinoj” delegaciji u Breši i Torinu da će Serđo Markione, čelnik ove italijanske grupe, 21. decembra boraviti u Srbiji, a očekuje se da se tom prilikom saopšti da će se u “Zastavinoj fabrici automobila” proizvoditi modifikovani “uno” - saznaju “Novosti”.

 (Dalje)

Nekoliko meseci pre zvaničnog lansiranja na japanskom tržištu (u februaru 2010.), na internetu su se pre vremena pojavile prve slike serijske Honde CR-Z, skenirane iz zvanične japanske brošure.

 (Dalje)

Stručnjaci predviđaju da će sistem kombinovanja negativnih poena, novčanih i zatvorskih kazni doprineti povećanju discipline vozača i manjim materijalnim štetama.

 (Dalje)

Audijev e-tron concept je bio jedan od zanimljivijih premijera poslednjeg Salona automobila u Frankfurtu i, mada su mnogi mislili da se to nikada neće desiti, ovaj sportista na elektropogon će se naći i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)

Nemački Novitec Rosso nastavlja sa doterivanjem raznih modela Ferrarija, a najnoviji u dugačkom nizu je California sa blago modifikovanim izgledom i pojačanim V8 motorom.

 (Dalje)

Serđo Markione (Sergio Marchionne), koji je u periodu krize svetske autoindustrije prešao Atlantik prošlog leta i pored italijanskog "Fijata" stao na čelo posrnulog "Krajslera" uz pomoć američke administracije, najavio je da će se pitanje njegove dvostruke rukovodeće uloge rešiti za dve godine.

 (Dalje)

Iz američke tjuning kompanije Vorsteiner stiže još jedan aero body kit za Porsche 911, nazvan Vorsteiner V-GT Edition.

 (Dalje)

Kompanija WheelSTO (WSTO) je još pre nekoliko meseci privukla pažnju svojom zanimljivom modifikacijom BMW-a 135i Coupe, a u međuvremenu su predstavili i unapređenu verziju ovog Bavarca.

 (Dalje)

Prvi Dacia SUV model je proteklih meseci izazivao veliku pažnju, ne samo prvim špijunskim slikama i očekivanom povoljnom cenom, već i interesantnim sledom događaja u vezi sa njegovim imenom.

 (Dalje)

Novi predsednik evropske filijale američkog "Dženeral motorsa" (GM) Nik Rajli kaže da se još nada da će nemačka vlada finansijski pomoći oporavak Opela.

 (Dalje)