home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Valjda u želji da Corvette C6 približi Ferrarijevim modelima, Karvajal Designs je napravio ovaj ZX-1 koji se nudi zainteresovanim kupcima preko eBaya, i to za 185.000 dolara.

 (Dalje)Šef "Fijata" Serđo Markione ponovo se danas založio za spajanje italijanske kompanije sa "Opelom", pošto je u subotu pre podne uručio nemačkoj vladi prerađeni plan fuzije dveju kompanija.

 (Dalje)

Ove špijunske slike (zasluga sajta Autoblog.nl) novog Ferrari koncepta (inspirisanog klasičnim modelima iz šezdesetih godina prošlog veka ali sa prednjim delom aktuelnog Ferrarija 612) napravljene su na zatvorenoj promociji u Monaku, a budući da nema nikakvih zvaničnih informacija, pretpostavlja se da se radi o unikatu, nastalom u italijanskoj kompaniji Pininfarina, i to po želji nekog kolekcionara.  

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

„Hjundai” je novom generacijom svojih modela sa oznakom „i” napravio proboj na evropsko tržište, koje je osetilo potrebu za kvalitetnim, izdržljivim i pouzdanim automobilima. Kada se sve nabrojano „podvuče” povoljnom cenom, onda ne čudi da su i10, i20 i i30 među najprodavanijim u svojoj klasi.

 (Dalje)

Više o Audiju Q5 Custom Concept možete pročitati OVDEFijat je saopštio da će u okviru plana za preuzimanje nemačkog Opela otpustiti manje od deset hiljada ljudi.

 (Dalje)

Proslavljajući svoju 50-godišnjicu, Mini je na ovogodišnjem Mini United Festivalu u Silverstonu, sem prezentacije novih specijalnih edicija 50 Mayfair i 50 Camden, za fanove organizovao i nezvaničnu promociju Minija John Cooper Works World Championship 50, koji će biti napravljen u ekskluzivnoj seriji od samo 250 primeraka.

 (Dalje)

Gorivo na pumpama u Srbiji od danas je skuplje u proseku za 3,8 dinara po litru, pri čemu su motorni benzini poskupeli u proseku za 3,49 dinara, a dizel gorivo za 4,14 dinara, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike. Nova cena benzina MBM 92 je 95,80 dinara po litru, „evro premijuma 95” košta 103,84 dinara, a MB 95 i BMB 95 po 97,20 dinara za litar.

 (Dalje)

Do 1. jula u servisu ovlašćenog Nissanovog dilera Auto Vasić u Barajevu, vlasnici vozila te marke imaju priliku da besplatno provere tehničku ispravnost svojih vozila i uz popust od 10 odsto na delove i radove, ako se za to ukaže potreba, obave popravke.

 (Dalje)

Posle Volkswagena i Seata, i češka Škoda je odlučila da dosadašnju fabričku garanciju produži za još dve godine, tokom kojih kupci zadržavaju sva garancijska prava bez dodatnog plaćanja.

 (Dalje)

Čitaoci nemačkog časopisa Auto Bild su dodelili nagrade za Audi modele, kada je u pitanju dizajn. Nagrađeni su modeli A4 allroad i Sportback koncept.

 (Dalje)

Više o obnovljenoj Octaviji RS možete pročitati OVDEJapanska "Tojota", najveći proizvođač automobila na svetu, prognozira da će na američkom tržištu u 2010. godini nadmašiti prodaju "Dženeral motorsa" (GM), prenosi magazin "Automotiv njuz" u najnovijem elektronskom izdanju.

 (Dalje)

Kao deo proslave svoje 50-godišnjice, Mini je lansirao dve nove specijalne edicije ovog automobila: ekskluzivni Mayfair i trendi Camden.

 (Dalje)

Beogradski Velauto, generalni uvoznik Mitsubishija za Srbiju (www.velauto.rs), započinje letnju akciju u okviru koje će ponuditi popuste na ograničenu količinu vozila koja se nalaze lageru. Tačnije, od 1. juna, povoljnije nego ikada u ponudi se nalaze skoro svi modeli iz Mitsubishijeve game.

 (Dalje)