home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Posle nedavne vesti o kraju proizvodnje Alfe GT, stigla je najava da će još tokom jeseni prestati i proizvodnja Alfinih modela Brera i Spider.

 (Dalje)Cobra N+ Nissan Qashqai+2

18 Avg 2010 - 08:51 Tuning Link

Kao i kod ranijih dorada nemačke Cobre, i redizajnirani Nissanov Qashqai+2 je bogatiji za Cobrine karakteristične komponente (prednji štitnik, zaštita zadnjeg branika i novi izraženiji pragovi; sve od nerđajućeg čelika), a sa ciljem veće personalizacije automobila u poređenju sa fabričkim izdanjem.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Detroitu 2008. godine, kada je još bio deo General Motorsa, Saab je premijerno prikazao koncept 9-4X BioPower, kao najavu svog budućeg crossovera.

 (Dalje)

Abs Show - 120. emisija

18 Avg 2010 - 01:01 Video, Abs Link

 (Dalje)

"Dženeral motors" (GM) je saopštio da povlači više od 243.000 sportsko-terenskih vozila, modela za 2009/2010. godinu, uglavnom prodatih u SAD, radi provere sigurnosnih pojaseva, koji bi mogli da budu defektni.

 (Dalje)

Premijera druge generacije Mercedesovog kupea sa četiri vrata se očekuje na jesenjem Salonu automobila u Parizu, ali dok se to ne desi evo i njegovih prvih zvaničnih fotografija skeniranih iz procurele fabričke brošure.

 (Dalje)

  (Dalje)

Uvoznik Renaulta za Srbiju (www.renault.rs) ima specijalnu ponudu za više modela ovog francuskog proizvođača.

 (Dalje)

Porsche je najavio novi program za personalizaciju Panamere, koji sadrži "Panamera Turbo Powerkit", "Sport Design Package" i "Panamera Sport" točkove.

 (Dalje)

Snažnija S varijanta Lotusa Evora će zvaničnu premijeru imati ove jeseni na Salonu automobila u Parizu, a dok se to ne desi, britanski Autocar je objavio nekoliko špijunskih fotografija ove Evore.

 (Dalje)

Druga po redu izložba klasika u zamku Bensberg će se održati od 10.09. do 12.09.2010. godine - izložba starih modela koju sponzoriše Volkswagen Grupa i koja obuhvata Rallye Historique i Concours d'Elegance.

 (Dalje)

Broj isporučenih vozila kupcima od početka ove godine je u stalnom porastu. Samo u julu, Škoda je prodala 58.513 vozila, odnosno 4,8% više nego u julu 2009.

 (Dalje)

Prema istraživanju Volkswagen Grupa uživa najveće poverenje od svih 30 DAX kompanija. Volkswagen je dobio najvišu ocenu u okviru Corporate Trust Index (CTI), studije koju je obavio Institut za istraživanje komunikacije i medija na univerzitetu u Lajpcigu i PMG Presse-Monitor. U toku prve polovine 2010. godine Grupa je dodatno proširila svoju vodeću poziciju u odnosu na isti period prethodne godine.

 (Dalje)

Hyundai je na poslednjem Salonu automobila u Pekingu održao svetsku promociju nove generacije modela Verna u sedan varijanti (na drugim tržištima poznat kao Accent), a u međuvremenu su na internet dospele i do sada najbolje fotografije njegove hatchback verzije sa 5 vrata.   

 (Dalje)

OMV, vodeća energetska grupacija u evropskom pojasu rasta, podržava projekte u Austriji i u zemljama u kojima posluje sa inicijativom u obrazovanju OMV Move & Help (Pokreni se i pomozi).

 (Dalje)