home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW M8 prototype

3 Jul 2010 - 00:25 Concept cars Link

Ljudi iz BMW-a su prilikom prošlogodišnjeg obeležavanja 25-godišnjice BMW-a M5, pored prototipa M5 Cabrioleta serije E34, odabranoj grupi predstavnika medija prikazali i M5 Touring serije E39, koji takođe nije nikada zaživeo.

 (Dalje)Sem one Lade 2190 o kojoj je već bilo dosta reči (premijera se očekuje u avgustu ove godine), ruski AvtoVAZ naravno priprema još nekoliko novih modela.

 (Dalje)

Alpros Auto, ovlašćeni prodavac i serviser Škoda automobila, počeo je prvog jula sa prodajom modela Roomster sa novim 1,2 TDI CR motorom.

 (Dalje)

Američki TranStar Racing za prvu polovinu 2011. godine najavljuje isporuku 5 primeraka supersportskog modela Dagger GT, koji postiže maksimalnu brzinu od, kako se kaže "preko 300 milja na sat" (482 km/h).

 (Dalje)

Alfa Romeo je povodom obeležavanja svoje stogodišniice za ovogodišnji Goodwood Festival of Speed (od 2. do 4. jula) pripremio crvenu metalnu skulpturu, kreaciju čiji je tvorac umetnik Gerry Judah.

 (Dalje)

2011 Mercedes CL

2 Jul 2010 - 15:48 Noviteti, Video Link

Dok čekamo na premijeru koja će se održati na jesenjem Salonu automobila u Parizu, na internet su dospele nove zvanične fotografije i tehnički podaci o osveženoj verziji Mercedesovog  kupea CL.

 (Dalje)

BMW će od septembra ponudu nove, šeste generacije serije 5 obogatiti sa nekoliko novih verzija i motora (uključujući i 550i xDrive sa 4x4 pogonom), M Sport paketom opreme, a istog meseca počinje i prodaja BMW-a 550i xDrive GT (Gran Turismo) i BMW-a 740d xDrive.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda za našu zemlju) je novi Peugeot RCZ premijerno predstavila još na martovskom Sajmu automobila BG CAR SHOW, a juče je konačno i zvanično počela njegova prodaja u Srbiji.

 (Dalje)

Već je bilo reči o tome da će ime Chrysler napustiti Evropu, a zameniće ga Lancia pod čijim će se imenom prodavati i Chryslerovi modeli na svim tržištima, osim Velike Britanije i Irske u kojima Lancia ne prodaje vozila.

 (Dalje)

Chevrolet Cruze CS

2 Jul 2010 - 09:18 Noviteti Link

GM je na britanskom tržištu lansirao CS kit za Chevrolet Cruze, koji će tamošnje kupce stajati 1.595 funti a dostupan je uz sve motore i pakete opreme.

 (Dalje)

Tjuning kuća Sportec predstavlja 2010 Sportec SPR1R, odnosno detaljno modifikovani Porsche 911.

 (Dalje)

Sem Golfa R sa 330KS, kompanija Sport-Wheels i za Fordov Focus RS nudi povećanje snage njegovog motora (fabrički primerak ima 305KS).

 (Dalje)