home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Aktuelni Nissanov GT-R je od svog predstavljanja 2007. godine već doživeo doterivanja i više specijalnih verzija (tome treba dodati i mnogobrojne prerade tjunera), a za novu prodajnu sezonu japanska fabrika priprema još jedno osveženje.

 (Dalje)Ovoga puta u Kini...Chrysler LLC je pustio u opticaj prvu zvaničnu fotografiju Dodge Chargera modelske godine 2011, i to prvo u njegovom policijskom izdanju.

 (Dalje)

Furgon verzija, sa zapreminom tovarnog prostora od 6,55 m³, za 14.590 evra

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Prvi srpski „Fijatov“ komponentaš kragujevačka firma „Promotor Irva“ isporučila je juče prvi kontingent od 120 auto-dizalica kompaniji „Fijat automobili Srbija“, koje će se ugrađivati u „punto klasik“.

 (Dalje)

Racing, sportska verzija Citroena DS3, predstavljena još na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, od 1. septembra i zvanično kreće u prodaju (ali će biti proizveden u limitiranom broju primeraka).

 (Dalje)

Najpoznatija svetska tjunerska kuća Porscheovih modela, Gemballa, ponovno je otvorila vrata, iako njenom osnivaču i vlasniku Uwe Gemballi i dalje nema ni traga ni glasa.

 (Dalje)

Peugeot 408 (u stvari 308-ica u sedan verziji) se već mesecima prodaje u Kini, a ovaj naslednik nekadašnjeg modela 307 sedan će krajem oktobra na Salonu u Sao Paolu biti predstavljen i južnoameričkoj javnosti.

 (Dalje)

Novi Buick GL8

24 Avg 2010 - 09:22 Top secret Link

Pojavila se nova špijunska fotografija nove generacije Buickovog MPV modela GL8, namenjenog kineskom tržištu.

 (Dalje)

MR Car Design je obratio pažnju i na Volkswagenov T5 Bus koji u njihovom izdanju raspolaže snažnijim motorima, novim točkovima, podešavajućim ogibljenjem i novim sportskim izduvnim sistemom.

 (Dalje)

Suma koju britanski građani planiraju da izdvoje za nabavku novih automobila dostigla je najviši nivo u poslednje tri godine, proizilazi iz najnovijeg istraživanja finansijskog servisa "Sajnsburi fajnans".

 (Dalje)

Nissan North America, Inc. (NNA) je objavio prve zvanične slike i detalje o obnovljenom Muranu modelske godine 2011., koji će u američke prodajne salone stići sredinom oktobra (cene će biti saopštene naknadno).

 (Dalje)

Peugeotov model 3008 će se na proleće 2011. godine na evropskom tržištu pojaviti i u hibridnoj varijanti.

 (Dalje)

Ukupna proizvodnja automobila u Indiji, azijskom trećem najvećem tržištu vozila, usporena je zbog nedostatka auto-delova, a veliki proizvođači kao što su "Folksvagen", "Suzuki" i "Hjundaji" objavili su liste čekanja za pojedine modele zbog nestašice akumulatora, motora i drugih delova, objavio je internet portal "Automotiv njuz."

 (Dalje)