home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Rusiji je 11. marta startovala proizvodnja modernizovane Chevrolet Nive (kod nas se na žalost mnogih zaljubljenika u Nive nije zvanično prodavala ni dosadašnja verzija), koja će na ruskom tržištu, u zavisnosti od opreme, koštati od 412.000 do 486.000 rubalja (od 9.180 do 10.830 evra), odnosno za 30.000 do 40.000 rubalja više nego do sada.

 (Dalje)I ove godine je uvoznik Citroena za Srbiju, kompanija Vitro Group (www.citroen.rs), pripremio posebnu ponudu za predstojeći 47. Međunarodni salon automobila u Beogradu (od 27. marta do 5. aprila).

 (Dalje)

Volvo Car Corporation je nakon promocije na Salonu automobila u gradu Guangzhou (krajem novembra prošle godine) i zvanično počeo sa proizvodnjom produženog modela Volvo S80L. 

 (Dalje)

Hyundai je saopštio da je prodaja njihovog malog gradskog modela i10 širom sveta već dostigla brojku od 300.000 primeraka.

 (Dalje)

Dok se čeka na sportsku Fiestu ST (a možda i još jaču Fiestu RS), kupcima nove Fordove Fieste u Velikoj Britaniji na raspolaganju stoji (samo kod određenih Fordovih dilera) i novi Mountune performance paket.

 (Dalje)

Kompanija Tojota (Toyota Motor Corp) je saopštila da će privremeno zatvoriti svoju fabriku u Rusiji, od 30. marta do 6. aprila.

 (Dalje)Samsung eMX concept

14 Mar 2009 - 00:20 Top secret Link

Renault Samsung Motors (korejski deo Renault-Nissan alijanse, poznat po putničkim automobilima SM3, SM5 i SM7, kao i po SUV modelu QM5 – bratu blizancu Renaulta Koleos) je ovim teaser crtežima najavio da će sledećeg meseca na Salonu automobila u Seulu održati premijeru svog novog koncept automobila eMX.

 (Dalje)

Više o Murcielagu LP670-4 SuperVeloce možete pročitati OVDEDok na ovogodišnjem ženevskom Salonu automobila publika može premijerno da vidi novi Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce (o tome više OVDE), ovaj italijanski proizvođač supersportskih automobila je najavio još jednu specijalnu seriju Murcielaga: model LP650-4 Roadster.

 (Dalje)


Više o Cayennu Diesel možete pročitati OVDE.

Posle svetske prezentacije SUV modela Yeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (traje do 15. marta), Škoda, prema poslednjim informacijama, za jesenji Salon u Frankfurtu priprema i Combi, odnosno karavan verziju svog najvećeg modela u ponudi – Superba.

 (Dalje)

Generalni uvoznik Forda za Srbiju (kompanija Grand Motors, www.ford.rs) je uoči 47. Međunarodnog salona automobila u Beogradu pripremio posebne, sajamske cene za većinu modela, koje su niže za 5% odnosno od 630 do 1.440 evra. 

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, počela je Sajamsku akciju prodaje vozila sa znakom lava sa atraktivnim popustima. 

 (Dalje)

Loder1899 Ford Fiesta

13 Mar 2009 - 12:06 Tuning Link

Nemački tjuner Loder1899 se pozabavio i doradom nove generacije Fordove Fieste, što u ovom slučaju podrazumeva novi stajling kit bez promena na motorima.

 (Dalje)