home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hondin hibridni model Insight odlično je prihvaćen širom sveta zbog svojih ekoloških karakteristika i prijateljskomg odnosa prema životnoj sredini. U ovom modelu Honda je prvi put primenila novu tehnologiju - sistem ekološke pomoći u vožnji - Eco Assist, a kojim je sada opremljen i novi hibridni kupe CR-Z.

 (Dalje)Toyota je odlučila da iskoristi ovogodišnji Salon automobila u Moskvi da javnosti predstavi i obnovljenu verziju svog Highlandera.

 (Dalje)

Na Salonu u Moskvi premijeru ima i dugo najavljivana Lada R90 koja je u stvari već dobro poznata Dacia Logan MCV, samo sa znakom ruske firme.

 (Dalje)

Honda je tokom redovne 64. sednice Evropskog parlamenta mladih, koja je održana od 30. jula do 8. avgusta u Frankfurtu, učesnicima predstavila svoj prvi serijski automobil sa pogonom na vodonične ćelije - FCX Clarity.

 (Dalje)

Ovo je nova Renaultova limuzina nazvana Latitude, koja svoju zvaničnu svetsku premijeru ima na Salonu automobila u Moskvi.

 (Dalje)

U Novom Sadu će se održati manifestacija i okupljanje starovremenskih vozila - Oldtimera pod nazivom "16. LukOil međunarodni skup starovremenskih vozila u Novom Sadu" od 27.-29. 08.2010. U Novom Sadu u organizaciji YU Auto Moto Kluba "Veteran" iz Novog Sada.

 (Dalje)

Nezavisna organizacija EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) je objavila izveštaj o najnovijoj seriji crash testova bezbednosti.

 (Dalje)

Pobednik takmičenja "App my Ride Contest" je proglašen: "DUDE" je dospeo na sam vrh u okviru takmičenja za aplikacije u vozilu - aplikacija koja sa vozačem komunicira na šaljiv način i sa podrškom. Priznati skup stručnjaka je nagradio najbolju među 100 ideja koje su poslate.

 (Dalje)

Hyundai je za ovogodišnji Salon automobila u Moskvi pripremio i premijeru kompaktnog sedana RB.

 (Dalje)

Honda je i zvanično potvrdila da će hibridna verzija Jazza imati premijeru na prerdstojećem Salonu autombila u Parizu.

 (Dalje)

Chevrolet Orlando je u formi koncept vozila prikazan još 2008. na Salonu automobila u Parizu, a tačno dve godine kasnije i na istom mestu, Chevrolet će javnosti predstaviti i njegovu serijsku verziju koja se vizuelno od koncepta i ne razlikuje mnogo.

 (Dalje)

MS Design Audi A1 MRace

25 Avg 2010 - 09:30 Tuning Link

I Audijev novi A1 je prošao kozmetički tretman u tjuning kući MS Design i rezultat je vizuelno atraktivniji A1 MRace.

 (Dalje)

Droptop Customs, kompanija sa sedištem na Floridi, za ovogodišnji SEMA Salon tjunera najavljuje kabriolet izdanje novog Cadillaca CTS Coupe.

 (Dalje)

Audi A3 sedan za Ameriku

25 Avg 2010 - 07:24 Vesti Link

Kako stvari sada stoje, Audi će sledeću generaciju modela A3 ponuditi i u verziji klasične limuzine sa četiri vrata (sadašnji je dostupan kao hatchback sa 3 vrata, Sportback sa 5 vrata i kao kabriolet).

 (Dalje)

Posredstvom Grand Motorsa, ovlašćenog uvoznika Land Rovera, na tržištu Srbije od nedavno je najekonomičnija i ekološki „najpodobnija“ verzija popularnog modela Freelander 2, po početnoj ceni od 49.990 američkih dolara, u dinarskoj protivvrednosti (sa carinom, transportnim troškovima i PDV-om).

 (Dalje)