home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ford Mondeo Sport

21 Avg 2010 - 09:30 Noviteti Link

Ford Mondeo Sport je nova specijalna edicija namenjena samo britanskim kupcima, i to za njih 3.000, budući da se radi o limitiranoj seriji.

 (Dalje)Preuzeto sa : Blic.rs  

Kada bi vas vezanih očiju uveli i provozali kupeom RCZ, siguran sam da biste rekli: "Da, ovo je 'švaba', nema greške." Skidanjem poveza, međutim, shvatili biste koliko grešite. RCZ ne da nije "nemac" ili "japanac", već se iza tri nasumična suglasnika i atraktivnog tela krije "pežo 308". Francuzi su se konačno uključili u trku sportista, i to su uradili toliko dobro da "Audijevi" i "Nisanovi" dizajneri ubrzano oštre olovke.

 (Dalje)

Nova generacija BMW-a serije 1 (fabričke oznake F20) bi zvaničnu premijeru trebalo da ima na Salonu automobila u Frankfurtu 2011. godine, i to prvo u hatchback verziji.

 (Dalje)

I fabrički Mercedes SL65 AMG Black Series sa svojih 670 konja je za većinu dovoljno snažan i brz auto, a za one koji žele još više (i naravno mogu to da plate) rešenje nude mnogobrojni tjuneri.

 (Dalje)

2011 Renault Modus

20 Avg 2010 - 21:05 Noviteti Link

Renault je za septembar najavio početak prodaje Modusa i Grand Modusa modelske godine 2011., koji će na domaćem, francuskom tržištu koštati od 14.450 evra pa naviše.

 (Dalje)

Idemo dalje. Slupan je još jedan Ferrari 458 Italia, ovoga puta u Češkoj.

 (Dalje)

Premijera druge generacije Mercedesovog kupea sa četiri vrata se polako približava (na jesenjem Salonu automobila u Parizu, od 2. do 17. oktobra), ali dok se to ne desi evo novog seta zvaničnih fotografija.

 (Dalje)

Nakon Honde, koja je nedavno objavila da će krajem ove godine prestati sa prodajom aktuelnog Civica Type R na većini evropskih tržišta, i to zbog toga što ne zadovoljava Euro 5 standard, sada je i Ford objavio kraj za dosadašnji Focus ST.

 (Dalje)

Mada je prema ranijim informacijama Hyundaijev novi kompaktni 2+2 kupe (u stvari serijska verzija koncepta Veloster iz 2007. godine) trebalo da ima premijeru na Salonu u Parizu, po poslednjim vestima mesto promocije će međutim biti novembarski Salon u Los Anđelesu.

 (Dalje)

Brojni mali proizvođači automobila danas opstaju bez potrebe za izrađivanjem sopstvenog motora. Njegov razvoj, posebno zbog sve strožih ekoloških normi, postao je preskup za proizvođače koji godišnje ne prodaju bar nekoliko hiljada vozila.

 (Dalje)

Nemci su u decembru prošle godine sa Suzukijem sklopili dogovor o dugoročnom strateškom partnerstvu (Volkswagen je takođe preuzeo i skoro petinu akcija japanske kompanije), a jedan od rezultata te saradnje će biti i Volkswagen Polo SUV koji će se pojaviti krajem 2012. godine.

 (Dalje)

Po nekim ranijim informacijama, serijska verzija Ssangyongovog koncepta C200 (predstavljen u aprilu 2009. na Salona u Seulu) je trebalo da se zove Korando C, ali će ovaj novi kompaktni crossover (bar za tržište Rusije) poneti ime New Actyon.

 (Dalje)

Britanski Arash Cars je objavio novi set slika i detalja o svom sportskom modelu AF-10. 

 (Dalje)

Smart desetogodišnjicu prodaje u Velikoj Britaniji (do sada je tamo prodato više od 75.000 primeraka) obeležava novom specijalnom edicijom – modelom ForTwo gb-10 edition.

 (Dalje)

Više o obnovljenom Freelanderu možete pročitati OVDE.