home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Peugeot 207 Economique

20 Jul 2009 - 14:20 Noviteti Link

Peugeot je u paletu nedavno osveženog modela 207 ubacio i ekonomičniju i ekološki prihvatljiviju verziju Economique, koja emituje 99 grama CO2 po kilometru.

 (Dalje)Preregistracija oborila cene polovnih vozila i do 30 odsto, ali tržište stoji. Broj prodatih novih automobila skoro je upola manji nego lane. Kreditni biro odbije svakog trećeg kupca koji bi automobil na kredit.

 (Dalje)Kako u Lotusu zamišlaju moderan gradski automobil, i to kraći od tri metra? Odgovor na to pitanje je za Automotive Engineer magazin dao Lotus Engineering, u vidu predloga studije elektroautomobila.

 (Dalje)

Ono što je u Evropi novi Suzuki Alto (predstavljen inače prošle godine na Salonu automobila u Parizu), to je u Južnoj Americi Suzuki Celerio.

 (Dalje)

AMS Performance, poznat po ranijim obradama Mitsubishi Lancera EVO, pozabavio se i novom EVO X varijantom.

 (Dalje)


Preuzeto sa : Blic.rs

Evropske granice će konačno „pasti“ i za srpske državljane i, kako će naši građani sve više putovati u inostranstvo, veoma je važno da pre puta upoznamo evropska pravila u saobraćaju i saobraćajne znake. Iako bitnijih razlika nema, naše sugrađane na evropskim putevima mogu da iznenade znaci kakvih u Srbiji još nema – patke na putu, ili znak koji obeležava da je u blizini stambeno naselje.

 (Dalje)

Mansory je na poslednjem Salonu automobila u Ženevi predstavio nekoliko ekskluzivnih automobila iz svoje ponude, a možda i najzanimljiviji je Bugatti Veyron Vincero, namenjen individualcima koji teže perfekciji i koji uz to imaju višak para da svoje želje pretvore u stvarnost. Mansory naime svoj rad na vašem Veyronu naplaćuje 985.000 američkih dolara...

 (Dalje)

Prodavnica automobila u američkoj državi Kanzas dosetila se kako da privuče što više kupaca. Uz kupljeno pik-ap vozilo dobijate besplatno - poluautomatsku pušku "kalašnjikov".

 (Dalje)

Restilizovan i Kia Rio

19 Jul 2009 - 11:49 Noviteti Link

Kia je nedavno u Koreji već predstavila novi Sorento i obnovljene verzije svojih modela Picanto (u J. Koreji kao Kia Morning) i Opirus, dok je pre nekoliko dana pažnju privukao i redizajnirani C´eed. Novitetima iz ove korejske fabrike međutim tu još nije kraj, pa je tako spreman i osveženi Rio, modelske godine 2010.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, nova, treća generacija Audija A8 neće imati svetsku premijeru na septembarskom Salonu automobila u Frankfurtu, već u novembru, i to na Salonu u Los Anđelesu. Publika u Frankfurtu će tako morati da se uteši modelima A5 Sportback i R8 Spider.

 (Dalje)

Korejski Hyundai Motor je i zvanično na domaćem tržištu promovisao obnovljeni SUV model Santa Fe, modelske godine 2010.

 (Dalje)

"Ford", jedini veliki američki proizvodjač automobila koji je izbegao bankrot, mogao bi da preuzme kupce vozila "Dženeral motorsa" (GM) koji zatvara proizvodnju marke "pontijak," pokazalo je istraživanje marketinga agencije SNW-a.

 (Dalje)