home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fordova fabrika u Saarlouisu, u jugozapadnoj Nemačkoj, obeležila je 26. avgusta proizvodnju svog dvanaestomilionitog vozila, u samo 40 godina rada.

 (Dalje)ABS Show - 121. emisija

26 Avg 2010 - 19:30 Video, Abs Link


 (Dalje)

Nakon novih modela C-Max (i Grand C-Max), nove generacije Focusa i redizajniranih MPV-a Galaxy i S-Max, na red za doterivanje je stigao i Mondeo koji je u sadašnjem obliku na tržištu od 2007. godine.

 (Dalje)

Mazda Motor Corporation i Ford Motor Company  nastavljaju da investiraju u zajedničku fabriku pick-up vozila na Tajlandu.

 (Dalje)

Kako bi zadovoljio veliku početnu potražnju, Audi je odlučio da poveća proizvodnju svog najmanjeg modela A1.

 (Dalje)

SKN Audi RS5

26 Avg 2010 - 14:51 Tuning Link

SKN Tuning navodi da njihov Audi RS5 (serijski ima 450KS) sada raspolaže sa više od 500KS, ali se u kratkoj vesti ne navode njegove performanse.

 (Dalje)

Volkswagenov mališan Fox je na evropskom tržištu dobio novi bazni motor, i to 1.2L agregat koji zadovoljava Euro5 standard.

 (Dalje)

Kompanija KIA AUTO d.o.o. Beograd uspešno je završila nagradnu igru "KIA WORLD CUP" organizovanu povodom svetskog prvenstva u fudbalu.

 (Dalje)

Brabus iBusiness SV12 R

26 Avg 2010 - 11:11 Tuning Link

Iza imena BRABUS iBusiness SV12 R se krije modifikovana Mercedesova S klasa koja ima Apple Multimedia Center i snagu od 750 konja.

 (Dalje)

Nakon lansiranja Tate Nano, najjeftinijeg novog automobila na svetu, mnogi proizvođači su takođe najavili predstavljanje niskobudžetnih vozila, a među poslednjima je i kineski Zotye Holding Group.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Nekadašnji biser krune Britanske imperije, Indija, postaje sve snažniji, globalni automobilski gigant.

 (Dalje)

Heico Volvo S60

26 Avg 2010 - 09:00 Tuning Link

Heico Sportiv je još pre više od mesec dana kratkim saopštenjem i sa nekoliko crteža najavio skoru prezentaciju svoje obrade novog Volvoa S60.

 (Dalje)

Brabus Mercedes SLS AMG

26 Avg 2010 - 08:41 Tuning Link

Brabus, nemačka tjuning kuća specijalizovana za obradu automobila sa trokrakom zvezdom, u svojoj ponudi naravno ima i modifikovani Mercedes SLS AMG.

 (Dalje)

Dobitnik jedne od najprestižnijih nagrada za dizajn - Red dot, Civic Hatchback, kod nas popularniji pod nadimkom “space”, verovatno je privukao vašu pažnju.

 (Dalje)