home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novi VW model iz Meksika

22 Jul 2009 - 17:23 Vesti Link

Najveći evropski proizvođač automobila, Folksvagen objavio je da će u svojoj fabrici u Meksiku početi da pravi novi model putničkog vozila koji će se na tržištu naći iduće godine.

 (Dalje)Prema raznim izvorima, u igri za ime prvog Dacia SUV modela (čije su se slike nedavno pojavile na internetu) je i naziv Kanjara.

 (Dalje)

Na osnovi aktuelne Corvette je već nastalo nekoliko zanimljivih automobila (kao što su Anteros XTM, Innotech C6 i Bertone Mantide), a najnoviji u nizu je SV9 Competizione (sem imena, SV9 je od Alfe 8C Competizine očigledno pozajmio i određene dizajnerske elemente), čija zvanična promocija će inače biti održana ovog vikenda.

 (Dalje)

Vest da Fiat priprema i sportsku Abarth verziju nedavno predstavljenog Fiata 500C kabrio realno i nije neko iznenađenje, već očekivani sled događaja.

 (Dalje)

Nakon što je na ovogodišnjem Salonu automobila u Njujorku saopšteno da je Volkswagen Golf VI dobitnik priznanja Svetski automobil godine ("2009 World Car of the Year" – WCOTY), već su počele i pripreme za naredni, sedmi izbor, i to objavljivanjem preliminarne liste kandidata. 

 (Dalje)Preuzeto sa : Glas-javnosti.rs

Mnogi vozači vozila sa stranim i "E" tablicama koji nisu uspeli u roku da predaju dokumenta za preregistraciju jer su agencije zatvorile šaltere četiri dana ranije, najavljuju tužbu protiv agencija i Uprave carina.

 (Dalje)

Kompanija LSD-Doors je atraktivna vrata, koja se otvaraju u vis, u Lamborghini stilu (zato i ime LSD - Lamborghini Style Doors), sada ponudila i vlasnicima novog Volkswagen Scirocca.

 (Dalje)

Sportec Audi S4 Avant

22 Jul 2009 - 08:35 Tuning Link

Odmah nakon tjuning kuća MTM i ABT Sportsline, i švajcarski Sportec je pojačao 3,0 litarski TFSI V6 motor u novom Audiju S4, koji standardno razvija 245kW/333KS i 440 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Ako vam već nisu dosadile, evo još jedne špijunske fotografije nove, karavanske verzije Škode Superb, čija premijera se očekuje u septembru ove godine, i to na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Da bi izašao u susret željama svijih kupaca koji se spremaju za put, Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za Srbiju (www.honda-srbija.rs), kreće sa novom akcijom popusta na originalnu dodatnu opremu.

 (Dalje)

Prodaja novih i polovnih putničkih automobila na ruskom tržištu će ove godine opasti za 50 do 60 odsto, na 1,3 do 1,6 miliona komada, prognozirala je britanska konsultantska kompanija "PrajsvoterhausKupers" (PWC).

 (Dalje)

Ministarka finansija Diana Dragutinović izjavila je danas Tanjugu da je do 20. jula obavljena preregistracija oko 400 vozila sa ekonomskim E tablicama i oko 41.000 vozila sa crnogorskim tablicama, i ostvaren ukupni prihod u budžetu od oko 1,7 milijardi dinara od naplate carina i PDV-a.

 (Dalje)

Prema različitim izvorima, u BMW-u razmatraju da na bazi budućeg modela Mini Speedster naprave i njegovu kupe varijantu, nazvanu Broadspeed (oba bi trebalo da se pojave na tržištu do 2011. godine).

 (Dalje)