home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nova vrsta kozmetike za kola - brkovi! Nećete verovati, ali u San Francisku se prodaju kao ludi, a momak čije su delo kaže da je znao da će mu se šašava ideja isplatiti.

 (Dalje)Saopštenje Delta Automoto:

Iskoristite jedinstvenu priliku za kupovinu Punta Classic po ceni od 5.999 Evra.
Nudimo Vam i popust od 300 Evra za sve modele sa fabričkim TNG (gas) uređajem, i 500 Evra za sve modele sa dizel motorom. Uz ovaj popust, cena za Punto Classic TNG je već od 7.799 Evra, a za Punto Classic dizel od 8.999 Evra.

 (Dalje)

Kontroverzni rotacioni Wankel motor od 231KS u aktuelnoj Mazdi RX-8 nije usklađen sa eko propisima Euro V, a to u praksi znači da je atraktivni Mazdin sportista postao nepodoban za prodaju na Starom kontinentu.

 (Dalje)

Stogodišnjica Alfa Romea

16 Apr 2010 - 17:07 Vesti Link

FIAT Automobili Srbija i Udruženje istoričara automobilizma povodom 100 godina od osnivanja fabrike automobila Alfa Romeo, u četvrtak, 15. aprila 2010., u 12 časova u FIAT Centru u Beogradu ul. Bulevar Despota Stefana 12 organizovali su konferenciju za novinare povodom jubileja i bogate istorije ovog čuvenog italijanskog proizvođača automobila.

 (Dalje)

Ovlašćeni Toyota partner, kompanija Broker d.o.o., 15. aprila je otvorio novi objekat, prodajni salon Toyota Šabac, koji se nalazi na adresi Kralja Milutina 34, na atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji u samom centru Šapca.

 (Dalje)

Sa prodajom 192.500 vozila, Ford je u martu bio najtraženija marka u Evropi. U prošlom mesecu prodato je 26.700 vozila više nego u martu 2009.

 (Dalje)VIDEO I


Ferrari je u Modeni promovisao novu verziju sadašnjeg 599 – model 599 GTO (Gran Turismo Omologato), a sve kao počast legendarnom Ferrariju 250 GTO.

 (Dalje)

Porsche SCG, generalni uvoznik Volkswagena za Srbiju, predstavio je unapređeno izdanje modela Transporter i Multivan.

 (Dalje)

"Tojota" je objavila da će proveriti sva svoja rekreativno-sportska vozila (SUV) da bi uverila kupce u njihovu bezbednost.

 (Dalje)

Allied Vehicles iz Glazgova je i zvanično (na Commercial Vehicle Operater Showu) predstavio Peugeoteova komercijalna vozila Bipper i Partner na elektropogon, koji su takođe dobili i nove nazive – eBipper i ePartner.

 (Dalje)

Hyundai i45 za Australiju

16 Apr 2010 - 09:27 Vesti Link

Hyundai je novu, šestu generaciju Sonate u J. Koreji predstavio još u septembru prošle godine, a sredinom maja ovaj Korejac stiže i na tržište Australije.

 (Dalje)

Hyundai Equus Coupe?

16 Apr 2010 - 09:04 Top secret Link

Hyundai sa luksuznim modelom Equus na američkom tržištu cilja na konkurenciju kao što su Lexus LS i Mercedes S, ali se čuju i vesti o njegovoj Coupe varijanti.

 (Dalje)

U Bugarskoj je prodaja novih automobila, kamiona i autobusa u prvom tromesečju ove godine smanjena za više od 40 odsto, podaci su Asocijacije proizvođača automobila i nihovih predstavnika u toj zemlji.

 (Dalje)

Audi će iskoristiti predstojeći Salon automobila u Pekingu da prikaže i novi A8 u produženoj L verziji.

 (Dalje)