home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Posle novog Golfa GTI (ima 2.0 TFSI motor sa 210KS i 280 Nm), stigao je i njegov dizelski brat - Golf GTD. Tačnije, Volkswagen će svetsku premijeru novog Golfa GTD održati na predstojećem AMI Salonu automobila u Lajpcigu (od 28. marta do 5. aprila).

 (Dalje)Američki Ford je potvrdio da su u toku pregovori o prodaji njegove švedske filijale Volvo i da "razgovara sa više zainteresovanih strana".

 (Dalje)

Lorinser Mercedes E klase

27 Mar 2009 - 09:16 Tuning Link

Nakon što su Kicherer i H&R prvi obradili novi Mercedes E klase, sada i nemački Lorinser najavljuje svoju interpretaciju ove limuzine.

 (Dalje)

Beogradski sajam će od danas biti domaćin najvećeg i najvažnijeg automobilskog događaja u našoj zemlji - od 27. marta do 5. aprila održava se Međunarodni salon automobila.

 (Dalje)

BMW Z2 dobio zeleno svetlo

27 Mar 2009 - 00:45 Vesti Link

Prema pisanju nemačkog magazina AutoBild, čelnici bavarskog BMW-a dali su zeleno svetlo za proizvodnju malog roadstera Z2, koji će se u salonima dilera pojaviti u drugoj polovini 2012. godine.

 (Dalje)

Kineska kompanija BYD Auto (Build Your Dreams) je i inače poznata po klonovima različitih evropskih i japanskih modela (dovoljno je samo podsetiti se modela BYD F0 – plagijata Toyote Aygo), pa pojavljivanje njihove kopije starog Lexusa RX (pod imenom BYD S6) i ne predstavlja neko posebno iznenađenje.

 (Dalje)

Dugo najavljivani, drugi model u paleti američkog Tesla Motorsa - Model S, konačno je i zvanično ugledao svetlost dana.

 (Dalje)

Delta Automoto, domaći uvoznik italijanskog Fiata i japanske Honde, objavio je specijalnu sajamsku ponudu i cene, koje važe za vreme trajanja Salona automobila u Beogradu od 27. marta do 5. aprila 2009. godine.

 (Dalje)

Japanski proizvođač automobila Honda sve se više angažuje u proizvodnji hibridnih automobila tako da dnevno proizvede 600 komada modela "insajt" (Insight).

 (Dalje)

Piraeus Leasing i Piraeus Rent će, tokom 47. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, predstaviti specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga namenjenog građanima, kompanijama i samostalnim preduzetnicima.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem 47. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu Mazda izlaže skoro čitavu gamu vozila, pa će se u Hali 4 na štandu naći Mazda2 1.3 TE, MX-5 1.8 RC Challenge, Mazda5 CD 110 TX, CX-7 2.3i Revolution i dve verzije verzije Automobila godine za 2009. godinu, Mazde6 (CD 185 GT i SPC CD 163 TE PLUS). Osim navedenih, na štand Beogradskog sajma premijerno stiže i nova Mazda3.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Silazak vozila sa montažne linije otkazan pošto se nadležni u Vladi Srbije i predstavnici „Fijata” još nisu dogovorili kad će preseći crvenu vrpcu.

 (Dalje)

Kompanija Tata će ukinuti veći broj radnih mesta u kompanijama Jaguar i "Land rover" ako ne obezbede vladine garancije za dobijanje 500 miliona funti kredita.

 (Dalje)

Španska kompanija GTA Motor je objavila da će zvanična promocija njihovog sportskog automobila, trenutno poznatog samo kao GTA Concept, biti održana krajem narednog meseca, kada će biti saopšteno i njegovo komercijalno ime.

 (Dalje)

Renault je kupcima u Kolumbiji za model Sandero ponudio zanimljiv GT paket, koji ipak ne podrazumeva promene na motoru ili ogibljenju, već pre svega kozmetički tretman za atraktivniji izgled.

 (Dalje)