home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon promocije novog Chryslera 300 (na poslednjem NAIAS Salonu automobila u Detroitu), na tržište će stići i njegova verzija sa Lancia znakom.

 (Dalje)Lancia će u martu, na 81. Salonu automobila u Ženevi javnosti predstaviti i dugo najavljivanu novu generaciju svog najmanjeg modela Ypsilon.

 (Dalje)

Prema glasovima čitalaca nemačkog časopisa „Off Road“, najnoviji član BMW porodice modela X, osvojio je prvo mesto u kategoriji sportskih terenskih vozila. BMW X6 i BMW X5 su se plasirali među prva tri mesta u kategorijama „Krosover“ i „Luksuzno terensko vozilo“. 

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, Audi bi pored sportskog RS3 Sportbacka na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi trebalo da izloži još nekoliko zanimljivih modela, među njima i Q5 Hybrid, Q3 i A3 sedan concept.

 (Dalje)

Francuski proizvođač automobila "Reno" predviđa da će uspeti da poveća prodaju vozila na tri miliona do 2013. i planira da gotovo udvostruči operativni profit u naredne dve godine

 (Dalje)

VIDEO : BMW ActiveE

14 Feb 2011 - 01:00 Video Link


Preuzeto sa : Novosti.rs

Torinsko-srpska kompanija izabrala najbitnije kooperante. „Fijat“ kreće sa 10 dobavljača, koji će graditi pogone

 (Dalje)

Za mnoge je Porše 911 još uvek san. Neki od starijih modela mogu da se kupe po relativno prihvatljivim cenama. Recimo, Porše 3.0 SC sklapan je od 1978. do 1983. i ima 200 konja.

 (Dalje)

Mercedes je povodom proslave 125. godišnjice kompanije predstavio još jedno specijalno izdanje modela SL.

 (Dalje)

Renault će uskoro biti u stanju da proizvede 350.000 jeftinih automobila godišnje u fabrici koja je izgrađena u gradu Tanger u Maroku, objavio je francuski proizvođač automobila.

 (Dalje)

Kakva vrhunska fora! Čovek je došao da testira Renoov bolid u nadi da će zameniti skrljanog Kubicu i odvalio sve na stazi postavivši najbrže vreme.

 (Dalje)

samo na reliju Švedske, za sada...

Posle prvog dana relija Mads Ostberg je napravio malo iznanađenje i bio u vođstvu, ali su stvari možda došle na svoje mesto posle drugog dana kada je od njega lidersku poziciju preuzeo iskusniji Miko Hirvonen.

 (Dalje)

Škoda je u prvom mesecu ove godine širom sveta prodala ukupno 68.400 svojih vozila, što u odnosu na januar 2010. (kada je plasirano 54.100 automobila) predstavlja rast od 26.4 odsto.

 (Dalje)

Britanski Kahn Design je predstavio novi tjuning program za Range Rover Vogue, i to u modelu nazvanom Range Rover Vogue 4.4 Diesel RS450 by Project Kahn.

 (Dalje)