home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od početka primene Zakona o bezbednosti saobraćaja značajno je smanjen broj stradanja na putevima Srbije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, dodajući da su ipak potrebne neke izmene postojećeg zakona među kojima i uvođenje novčane umesto zatvorske kazne.

 (Dalje)G-Power je ponovo obradio BMW X6, ali ovaj put je prerada zaista brutalna.

 (Dalje)

Idemo dalje. Tek što su objavljene prve zvanične fotografije druge generacije BMW-ovog SAV modela X3, pojavile su se i slike novog X3 sa opcionim M Sport paketom.

 (Dalje)

Ova ponuda se odnosi na AYGO CRAZY 1.0 VVT-i sa 5 vrata.

 (Dalje)

Tjuner Carlsson, specijalista za obradu Mercedesovih modela, predstavlja novi tjuning paket namenjen Mercedesu E350 CDI Cabrio.

 (Dalje)

Mercedes A za 2012.

15 Jul 2010 - 15:01 Top secret Link

Britanski AutoExpress (odakle su i ovi crteži) piše da Mercedes priprema novi model koji će biti u klasi VW Golfa, Audija A3 i BMW-a serije 1.

 (Dalje)

Dvostruka pobeda na inauguralnom “Silvretta E-Auto Rally Montafon 2010” i na 13. trci “Silvretta Classic Montafon” sa Audi e-tron-om

 (Dalje)

Oko 1.600 “Zastavinih” radnika, koji još nisu prešli u kompaniju “Fijat automobili Srbija”, sledeće nedelje počinju da se rotiraju na renoviranju fabrike.

 (Dalje)

Tjuner JE DESIGN je predstavio svoj program za Volkswagenov Golf GTI koji u fabričkom izdanju raspolaže sa 210KS.

 (Dalje)

Američki "Ford" objavio je da je njegov udeo prodaje na 19 glavnih evropskih tržišta u junu smanjen 1,2 odsto, na 7,8 procenata, dok su mnoge konkurentske kompanije isporučivale vozila po nižim cenama i nudile druge mogućnosti povoljnije nabavke.

 (Dalje)

BMW će novu, drugu generaciju svog SAV modela X3 zvanično promovisati na jesenjem Salonu automobila u Parizu, dok će njegova prodaja u Evropi startovati 20. novembra.

 (Dalje)

Ruski Armortech nije napravio samo onaj dvovratni BMW X6, već i i Coupe varijantu Maybacha 57S.

 (Dalje)

ABS Show na BN Televiziji

15 Jul 2010 - 00:27 Vesti, Abs Link

 

Novo

Od sada auto emisiju ABS Show možete pogledati i na programu Televizije BN iz Bijeljine.

 (Dalje)

Prodaja druge generacije BMW-ovog SAV modela X3 na evropskom tržištu po ranijim najavama startuje 20. novembra, a nekoliko zvaničnih slika ovog modela je pre vremena ipak dospelo na internet.

 (Dalje)