home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Nicos C. Kattamis (Serbia and Montenegro) ltd., zvanični uvoznik i distributer automobila Subaru za našu zemlju, na ovogodišnjem Salonu automobila u Beogradu izlaže više modela ovog japanskog proizvođača koji se mogu kupiti sa specijalnim sajamskim popustom.

 (Dalje)Povratak Mad Maxa

30 Mar 2011 - 17:05 Concept cars Link

Divlji i agresivni svet filmskog serijala Mad Max je bioskopska platna širom sveta počeo da osvaja pre 30-ak godina, a najavljeni povratak usamljenog borca za pravdu australijska filijala Forda je iskoristila za predstavljanje dva zanimljiva koncepta.

 (Dalje)

Auto-moto savez Srbije nastupa ove godine na Salonu automobila u Beogradu od 25. marta do 03. aprila u znaku svog jubileja, 90 godina od osnivanja i nudi veliki broj povoljnosti i popusta svim motorizovanim građanima.

 (Dalje)

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, na ovogodišnjem Sajmu automobila slavi 7 godna postojanja, a da se to slavlje dodatno uveliča pobrinuo se najtraženiji model Citroen C3.

 (Dalje)

Nemački G-Power je još početkom godine najavio da će njihov modifikovani BMW M3 GTS imati više od 600KS, a po poslednjim vestima, radi se o 720KS.

 (Dalje)

Jedna kratka vest iz Audija. Nemački proizvođač je naime danas u Ingolstadt fabrici proslavio proizvodnju jubilarnog, 5-milionitog primerka modela A4.

 (Dalje)

Tradicionalni, 41. izbor za automobil 2011. godine održan je u organizaciji "Privrednog pregleda" na 49. međunarodnom salonu automobile u Beogradu.

 (Dalje)

Tek što su izgladili odnose sa meksičkim ambasadorom u Londonu, čelnici Bi Bi Sija, moraju da se suoče sa novim problemom u koji su upali zbog emisije "Top Gear". "Tesla motors" ih tuži jer su navodno u emisiji lažirali rezultate trke između "tesla roudstera" i "lotusa elise".

 (Dalje)

Kinesko tržište automobila je američkom preotelo status najvećeg na svetu, pa ne čudi pomama zapadnih proizvođača za osvajanjem svog dela sve većeg azijskog kolača.

 (Dalje)

Porsche će Panameru Turbo S zvanično predstaviti javnosti tokom sledećeg meseca, a dok se to ne desi, objavljene su prve oficijelne fotografije i podaci.

 (Dalje)

Automobilski forum dodelio nagradu ''Oskar prestiža'' za automobil godine Hyundai Elantri

 (Dalje)Ljubitelji čuvenog švedskog brenda „saab“ na štandu Sajma mogu da uživaju u vozilima, koja su svaki priča za sebe. Pa ipak, glavna zvezda je novi „9-4X“ predstavljen u Ženevi, prelepi SUV koji se šepuri pored sjajnog „saaba 9-5“.

 (Dalje)

Hyundai i25 Accent

30 Mar 2011 - 09:21 Noviteti Link

Hyundaijev novi sedan će se na tržištima Kolumbije i Paname prodavati pod imenom i25 Accent, a tamošnjim kupcima će biti dostupan sa izborom od dva benzinska motora.

 (Dalje)