home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Britanski Project Kahn u saradnji sa Cosworthom priprema modfikovani Range Rover Evoque sa 5 vrata, koji će se pojaviti početkom 2011. godine.

 (Dalje)Volkswagen Grupa nastavlja sa vodećom pozicijom u poslovanju sa velikim klupcima na pet najvećih tržišta Evropske unije, a to su Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Španija i Italija.

 (Dalje)

U novu 2011. godinu, dvojac modela BMW Serije 5 – nova limuzina i novi karavan ulaze okićeni prestižnom "iF" (International Forum Design) nagradom za dizajn proizvoda. Ovom svetski priznatom nagradom, Međunarodni forum dizajnera još jednom odaje posebno priznanje dizajnu i izgledu svojstvenom za Grupu BMW.

 (Dalje)

Opel Srbija (Opel.rs) zvanično kreće sa novim i unapređenim internet servisima sve u cilju kvalitetnijeg odnosa sa medijima, boljeg i bržeg informisanja, zanimljivijeg izveštavanja i veće interakcije sa svojim fanovima.

 (Dalje)

Mislili smo da je Đani Morbideli barem po prezimenu najgori…  

Međutim, Berni Ekleston, bivši muž naše Slavice i vlasnik F1 je iskoristio incident koji mu se dogodio prošlog meseca u reklamne svrhe.

 (Dalje)

Još jedan dan i još jedan dorađeni Porsche 911 Turbo (serije 997), ovoga puta iz američke kuće Promotive.

 (Dalje)

Nemački tjuner Wheelsandmore je svoju ponudu dopunio sa paketima za Mercedes SLS AMG i SLR.

 (Dalje)

BMW je pre nekoliko meseci i zvanično potvrdio da će se Mini vratiti u Svetski reli šampionat, i to modelom Countryman World Rally Car za koji će biti zadužen britanski Prodrive.

 (Dalje)

Renault Megane RS N4

8 Dec 2010 - 08:30 Noviteti Link

Renault je objavio podatke o novom Group N reli paketu za sportski Megane RS.

 (Dalje)

MTM Audi A1

8 Dec 2010 - 00:46 Tuning Link

I nemački tjuner MTM je kupcima ponudio doteranu verziju najmanjeg Audijevog modela.

 (Dalje) (Dalje)

Po drugi put u dve godine, Opel Insignia OPC Sports Tourer je osvojila nagradu "Najbolji sportski automobil godine" (Best Car of the Year) u kategoriji karavana na svečanosti koju je sponzorisao Auto Bild SportCars, sestrinska publikacija nemačkog auto časopisa Auto Bild.

 (Dalje)

Volkswagen je u Argentini lansirao model Vento Variant, koji međutim nije ništa drugo nego Golf u karavanskoj Variant verziji.

 (Dalje)