home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kia modeli Soul i Venga nedavno su dobili priznanje - sertifikat LCA 14040 za ekološki prihvatljiv životni ciklus proizvoda, koji dodeljuje svetski priznato nemačko tehničko udruženje TÜV Nord.

 (Dalje)Honda je model CR-Z (Compact Renaissance Zero) prvo predstavila u hibridnoj verziji (kombinuje 1.5 litarski benzinac i elektromotor), ali japanska fabrika po poslednjim vestima planira i CR-Z varijantu bez hibridnog pogona.

 (Dalje)

RS5 nagrađen od strane Auto Bild časopisa

Audi RS5 je dobio nagradu "Spotski Auto 2010" u kategoriji "serijski kupei". Modeli R8 GT i R8 Spyder 5.2 FSI su osvoili druga mesta us svojim kategorijama, dok su S3 Sportback i RS6 Avant osvojili treća mesta.

 (Dalje)

Ruski TopCar Company je svoju preradu Porscheove Panamere (nazvanu Stingray, napravljena u saradnji sa firmama Cardi i 9ff) predstavio još u aprilu, a u međuvremenu je najavio i novu verziju – Panamera Stingray GTR. 

 (Dalje)

Ruski tjuner TopCar je u saradnji sa kompanijom Lumma napravio modifikovani Porsche Cayenne, u njihovoj verziji nazvan Vantage GTR2.

 (Dalje)

Odmah nakon objavljivanja zvaničnih slika novog Audija A6 sedan pojavili su se i renderi (by Theophiluschin.com) koji pokazuju kako bi trebalo da izgleda njegova karavanska Avant verzija.

 (Dalje)

Od januara oštriji uslovi za dobijanje vozačke dozvole za dvotočkaše. “A” kategorija posle dvogodišnjeg iskustva ili samo starijima od 24 godine.

 (Dalje)

By Design Motorsport se pobrinuo za još jednu doradu Porschea 911.

 (Dalje)

Sem produžene E klase sedan sa 6 vrata, kompanija Binz je napravila i produženu verziju E klase karavan.

 (Dalje)

Sve koji nisu posedeli od neprestanih repriziranja prapotopskih sezona “Top gira” obradovaće vest da 16. serijal startuje 21. decembra specijalom snimljenim na istočnoj obali SAD.

 (Dalje)

Pagani Zonda Absolute

5 Dec 2010 - 13:30 Noviteti Link

Seriji unikatnih verzija Paganijeve Zonde se pridružio još jedan ekskluzivni primerak.

 (Dalje)

2010 Top Gear Car Awards

5 Dec 2010 - 13:26 Vesti Link

Pre nekoliko dana je objavljeno da je Citroen DS3 proglašen za Top Gear Car of the Year, ali britanski magazin je izabrao i najbolje automobile u još nekoliko kategorija, motor godine, a svoje favorite su izabrali i Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond.

 (Dalje)