home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai je zvanično potvrdio da će se novi model u D segmentu zvati i40. Model je razvijen u Evropskom centru u Russelsheimu i namenjen je EU tržištu. Dolazi u maju zajedno sa potpuno novom fazom evolucije Hyundai i modela.

 (Dalje)Japanska "Tojota", najveći proizvođač automobila na svetu, pristala je da plati američkoj vladi ukupno 32,425 miliona dolara kazne u vezi sa dva odvojena slučaja opoziva vozila, saopštilo je američko ministarstvo saobraćaja.

 (Dalje)

Mada je mnogima izgledalo da će novi model Tesla Motorsa ostati samo zanimljiv koncept, nedavno objavljene brojke nagoveštavaju da bi Model S trebalo da postane stvarnost, i to već 2012. godine.

 (Dalje)

Prema 2011. Auto Bild TÜV izveštaju ukupno 17 Toyota modela našlo se u kategoriji Top 10 i to sa čak 8 modela u 5 starosnih grupa vozila ( 2-3, 4-5, 6-7, 8-9 i 10-11 godina starosti).

 (Dalje)

Osim ankete sajta Autoblog.rs i TV emisije ABS Show, u kojoj su posetioci i gledaoci mogli da glasaju za njihove favorite u izboru za Auto godine za 2011., žiri redakcija TV emisije o automobilima i auto-moto sportu ABS Show i sajta Autoblog.rs takođe je izabrao Automobil godine za 2011.

 (Dalje)

Vlada razmišlja da od 1. januara odustane od određivanja maksimalnih maloprodajnih cena goriva i da dozvoli da ih bez ograničenja uređuje tržište. U Ministarstvu energetike smatraju da bi se tako postigle niže cene naftnih derivata za krajnje kupce.

 (Dalje)

Axell Auto Nissan GT-R

21 Dec 2010 - 10:10 Tuning Link

Tjuner Axell Auto, koji se do sada bavio doterivanjem Toyotinih modela, za Salon tjunera u Tokiju (Tokyo Auto Salon, počinje 14. januara 2011.) priprema modifikovani Nissan GT-R.

 (Dalje)

Tjuner MTE (Motoren & Technik East) je vlasnicima Škode Octavije RS ponudio pojačanje 2.0 TSI motora, koji u fabričkom izdanju ima okruglo 200KS.

 (Dalje)

Ford Australia je prošle nedelje sa jednim zvaničnim crtežom i kratkim press saopštenjem najavio novi Territory SUV koji će se u prodaji pojaviti tokom sledeće godine.

 (Dalje)

Italijanski tjuner Romeo Ferraris je prošle godine sa modelom Abarth 500 Monza (napravljen u ekskluzivnoj seriji od samo 10 komada) proslavio 50-godišnjicu, a pred sam kraj ove godine predstavlja još jedan modifikovani Abarth 500, i to 500 Estremo.

 (Dalje)

Prvi Gallardo Victory je predstavljen 2007. godine, a sada je Hamann svoju ponudu dopunio i dorađenom verzijom – modelom Gallardo Victory II.

 (Dalje) (Dalje)

Zagato Alfa Romeo TZ4

21 Dec 2010 - 00:52 Top secret Link

Italijanski Zagato je svoj poklon za 100-godišnjicu Alfa Romea pokazao na ovogodišnjem izdanju događaja Concorso d´Eleganza Villa d´Este, i to u vidu Alfe TZ3 Corsa.

 (Dalje)

Odmah nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika Chryslera 200 krenule su priče o tome da će se ovaj automobil u Evropi prodavati kao Lancia Flavia.

 (Dalje)