home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Isporuke VW grupe tokom prva tri meseca ove godine su sa 1.73 miliona vozila skočile za čak 24.6 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)Cargraphic Porsche Cayenne

22 Apr 2010 - 00:58 Tuning Link

Posle premijere na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, novi Porsche Cayenne je naravno odmah postao i predmet interesovanja brojnih tjuning kuća.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Policija je u prethodna četiri meseca od početka primene novog zakona o bezbednosti saobraćaja vozačima napisala 228.000 kazni za prekršaje, kažu za Press u MUP-u Srbije. Prema grubim procenama, na račun budžeta od ovoga treba da „legne" oko 15 miliona evra.

 (Dalje)

Više od 50 izlagača predstaviće motocikle, bicikle, terenska vozila, plovila i prateću opremu i ponuditi povoljne uslove za kupovinu od 22. do 25 aprila na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

Uvoznik Renaulta za Srbiju (Renault.rs) kupcima odobrava popuste za vozila ove francuske marke koja se nalaze na lageru.

 (Dalje)

Bez obzira na povlačenje Luce di Montezemola sa mesta direktora Fiata i podatka da je u prvom kvartalu ove godine Fiat zabeležio gubitak od 25 miliona evra (što je ipak mnogo manje u odnosu na prvo tromesečje prošle godine, kada je gubitak iznosio 410 miliona evra), nazanimljivija vest vezana za Fiat je današnje predstavljanje petogodišnjeg plana kompanije u Torinu, odnosno noviteta Fiata, Lancie, Alfa Romea, Abartha, Ferrarija i Maseratija. 

 (Dalje)

Kineski Huatai će posetiocima ovogodišnjeg Salona automobila u Pekingu, osim svoje luksuzne limuzine B11, prikazati i novi SUV model B35.

 (Dalje)

Polestar Performance (stoji iza Volvo Swedish Touring Car Team-a) je objavio prvu zvaničnu sliku svog projekta ekstremne verzije najmanjeg Volvoa C30, nazvanog C30 Performance Concept.

 (Dalje)

Sa osveženim fokusom na dizajniranje, sklapanje i prodaju najboljih vozila na svetu, kompanija General Motors je najavila otvaranje Naprednog dizajn studija u Seulu, u srcu svetske prestonice dizajna za 2010. godinu.

 (Dalje)

Svaka velika automobilska marka ima svoje obožavaoce, neki tu "dužnost" ne doživljavaju preozbiljno, a drugi su - Alfisti.

 (Dalje)

Honda Srbija na Twitteru

21 Apr 2010 - 15:30 Vesti Link

Šta je zajedničko za Baraka Obamu, Britni Spirs, Dauning strit i Endi Mareja? Skoro ništa, osim što svi koriste twitter.com kao način brze komunikacije.

 (Dalje)U centru Vitro Group, u Radničkoj 22 preko puta Ade, održana je konferencija za novinare na kojoj je Direktor marketinga Vojislav Lekić predstavio aktivnosti ovog uvoznika Citroen vozila, kao i planove koje imaju u sledećem periodu.

 (Dalje)

Italijanski „Fijat”, pod čijom je kontrolom američki „Krajsler”, objavio je da je u prvom kvartalu ove godine zabeležio gubitak od 25 miliona evra.

 (Dalje)