home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iako je i standardni Mercedes CLK 63 AMG Black Series i dalje jedan od ekstremnijih Mercedesovih modela, tjuning kuća Kleemann je ipak rešila da iz njegovog V8 agregata izvuče još više snage.

 (Dalje)ASI Corp. (ASI - Accuracy, Spirit, Imagination) je još jedna japanska tjuning kompanija specijalizovana za obradu najekskluzivnijih evropskih automobila, među kojima posebno mesto zauzima britanski Bentley.

 (Dalje)

Toyota je za ovu jesen, u saradnji sa Hypo Rentom i Uniqa osiguranjem pripremila veoma povoljne finansijske pakete sa specijalnim pogodnostima za kupce modela Yaris, Auris, Avensis i Corolla Verso.

 (Dalje)

U želji da potencijalnim kupcima ponudi dinamičnije i atraktivnije verzije svojih modela Caddy i Caddy Maxi, Volkswagen će od oktobra njihovu paletu proširiti i novom Sportline varijantom.

 (Dalje)

Moskovski međunarodni autosalon (MMAS - 2008), posetilo je više od dva miliona ljudi, saopštili su organizatori te sajamske priredbe.

 (Dalje)

Dok čekamo na novi Minijev SUV model (najverovatnije će se zvati Crossman ili samo Cross, a pojaviće se na tržištu 2010. godine), ova britanska kompanija u vlasništvu bavarskog BMW-a je za Salon automobila u Parizu pripremila Crossover Concept, odnosno studiju sa 4 vrata kojom najavljuje dolazak serijske verzije pomenutog Minija SUV.

 (Dalje)

Vorsteiner BMW M3

10 Sep 2008 - 01:13 Tuning Link

Mada je BMW zvanično odbacio planove za proizvodnju modela M3 CSL, američki tjuner Vorsteiner je svim razočaranim potencijalnim kupcima ponudio zanimljivu alternativu po receptu nesuđenog M3 CSL.

 (Dalje)

Osim što se bavi razvojem automobila sa pogonom na bioetanol ili na hibridni pogon, švedski Volvo takođe radi na usavršavanju svojih već postojećih modela, posebno na smanjenju njihove potrošnje i emisije CO2. Tako se i Volvo pridružio onim proizvođačima, koji svoje ekološki najpodobnije automobile u ponudi (sa najmanjom potrošnjom i emisijom CO2) obeležavaju posebnom oznakom; u ovom slučaju to je DRIVe.

 (Dalje)

Dok se u Evropi već uveliko govori o njegovoj potpuno novoj generaciji, aktuelni Citroen C3, tačnije njegova verzija namenjena Južnoj Americi, upravo je doživeo prilično diskretno osveženje za novu prodajnu sezonu.

 (Dalje)

Aktuelni Toyotin predstavnik u srednjoj klasi Avensis je predstavljen još 2002. godine, tako da je već odavno vreme za pojavu njegovog naslednika (imaće svetsku premijeru početkom oktobra na Salonu autiomobila u Parizu), posebno imajući u vidu konkurenciju koja u proteklom periodu naravno nije spavala (novi Ford Mondeo, Renault Laguna, Citroen C5, Mazda6, Honda Accord...).

 (Dalje)

Renault je danas konačno i zvanično objavio prve oficijelne detalje i ove fotografije (koje su inače na internet procurele još 1. septembra, sem unutrašnjosti) treće generacije modela Megane, koji će svoju svetsku premijeru doživeti početkom oktobra ove godine na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Izvor : Tanjug-Ekos

Kompanija "Autočačak" je juče u beogradskom hotelu "Hajat" predstavila novu "škodu superb", najveće vozilo u klasi automobila koje proizvodi češka fabrika automobila "Škoda".

 (Dalje)

Sem nove limuzine Cruze (o tome više OVDE), Chevrolet će na jesenjem Salonu automobila u Parizu premijerno izložiti i prototip novog crossover modela Orlando.

 (Dalje)

Kako bi obeležio svoje uspešne nastupe na Transsibirskom reliju (Transsyberia Rally), Porsche će na predstojećem Salonu automobila u Parizu promovisati posebno Transsyberia izdanje svog SUV modela Cayenne S, koji će kupcima biti dostupan od januara naredne godine (u Nemačkoj će koštati 77.558 evra).

 (Dalje)

Ovo je Chevrolet Volt

9 Sep 2008 - 01:42 Noviteti Link

Mada je definitavan izgled serijske verzije novog Chevroletovog plug-in hibridnog modela Volt trebalo da ostane tajna bar do 16. septembra, njegove prve zvanične slike su ipak nekako pre vremena procurele na internet.

 (Dalje)