home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sve više vozača u Srbiji doteruje svoje ljubimce na četiri točka, iako taj hobi, koji se popularno zove "tjuning i stajling", nije nimalo jeftin, jer prepravke automobila koštaju od 300 do nekoliko hiljada evra.

 (Dalje)U opštoj drami na stazi Herez, druge po redu trke MOTO GP šampionata, kao pobednik posle 27.krugova, na kraju je izašao Horhe Lorenco, jahač Jamahe.

 (Dalje)

Ne postoji mogućnost da su radioaktivni automobili ili delovi iz Japana dospeli u Srbiju, kažu u Agenciji za bezbednost saobraćaja. Vozila koja se sada prodaju napustila su Japan još pre šest meseci.

 (Dalje)

Privredna komora Srbije (PKS), organizuje zajednički nastup srpskih kompanija automobilske industrije na sajmu “Automehanika” u Istanbulu koji će biti održan od 7. do 10. aprila, najavio je potpredsednik PKS Mihailo Vesović.

 (Dalje)

Momak na Hondi se uopšte ne šali. Kad god je potrebno, on doda malo gasa i osvoji pol poziciju ili pobedi na trci.Tako je bilo i na Herezu u borbi za startnu poziciju. Odvozao je najbrži krug a potom i sebi priuštio omanji incident u kome nije povređen.

 (Dalje)

BMW Concept M5

3 Apr 2011 - 11:40 Concept cars Link

BMW je pre nekoliko dana privukao pažnju automobilske javnosti modelima M3 Pickup i M3 Sedan Concept (takođe i onim sakrivenim M modelima), ali to je izgleda bio samo uvod u ono što tek sledi.

 (Dalje)

Peugeot je u pojedinim evropskim zemljama ponudio modele 207 CC i 308 CC i u Griffe verziji.

 (Dalje)

I Peugeot će imati svetsku premijeru na predstojećem Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Članovi stručnog štaba fudbalske reprezentacije i rukovodstva FSS posetili štandove Forda, Volvoa, Land Rovera i Infinitija.

 (Dalje)

Kineski Brilliance će na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju imati još nekoliko noviteta.

 (Dalje)

SR je objavio slike svog projekta "Erebos", u stvari Gallarda LP560-4 sa novim tjuning paketom.

 (Dalje)

Sutra je na programu druga trka sezone na stazi Herez u Španiji.

 (Dalje)

Rukovodstvo Porschea donelo je odluku da svakom stalno zaposlenom u firmi Porsche AG isplati iznos od 1.700 evra bonusa zbog uspešnog poslovanja.

 (Dalje)

U organizaciji Automobilskog foruma i uz podršku Beogradskog sajma, danas se održava 14. međunarodna smotra i parada "old tajmera" – "Memorijal princa Tomislava Karađorđevića".

 (Dalje)