home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mada je bilo nekih (nezvaničnih) informacija da će češka Škoda već na ovogodišnjem Salonu automobila u Moskvi (završen 5. septembra) predstaviti svoj novi niskobudžetni automobil, to se ipak nije desilo.

 (Dalje)Ove špijunske slike novog Peugeot concepta (po nekim informacijama nazvan EX1) napravljene su na Islandu a javnosti će zvanično biti predstavljen 30. septembra na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

 

Kada je Fiat u aprilu objavio svoj petogodišnji plan, u njemu je posebno mesto bilo rezervisano za Ferrari koji će u narednih nekoliko godina predstaviti šest novih modela.

 (Dalje)

Objavljena je definitivna lista automobila koji će se naći u izboru za evropski Automobil godine 2011 (2011 Car of the Year). Aktuelni nosilac ove titule (za 2010. godinu) je inače Volkswagenov Polo.  

 (Dalje)

Kratka vest iz Francuske; nakon modela C3 Pluriel (prodat inače u skoro 110.000 komada), Citroen je sada objavio da je završena karijera još jednog veterana u njihovoj ponudi – Xsare Picasso.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, snažnija S1 verzija najmanjeg Audija A1 će premijeru imati na predstojećem Salonu automobila u Parizu, a u prodaji bi trebalo da se pojavi početkom naredne godine.

 (Dalje)

Lexusov hibridni premium hatchback model CT 200h će videti i posetioci ovogodišnjeg Salona u Parizu, dok je prodaja ovog najmanjeg modela u Lexusovoj gami na Starom kontinentu najavljena za novembar.

 (Dalje)

2011 Chevrolet Montana

14 Sep 2010 - 09:03 Noviteti Link

Nova generacija Chevroletovog pick up modela Montana će na tržištu Južne Amerike zvanično biti lansirana 26. septembra, a dok se to ne desi, evo i prvih oficijelnih fotografija koje objavljuje sajt CarrosBlog.com.

 (Dalje)

Broj saobraćajnih nesreća u Sjedinjenim državama opao je na najniži nivo od 1950. godine, iako Amerikanci više vremena provode na putevima od 2008. godine, pokazuje američka National Highway Traffic Safety Administration.

 (Dalje)

Kompanija "Džili", koja je priredila prvorazredno iznenađenje kada je preuzela švedski "Volvo", ponovo je šokirala svetsku autoindustriju najavom da će uskoro početi da prodaje automobile preko interneta.

 (Dalje)

Fiat na Salonu u Parizu

14 Sep 2010 - 01:01 Noviteti Link

Ni Fiat na Salonu u Parizu neće imati premijeru nekog novog modela, pa će i ovde naglasak biti na novim motorima i novim verzijama.

 (Dalje)

Poput Alfa Romea, ni Lancia za Salon u Parizu nije pripremila novi model što znači da posetioce očekuju nove edicije već dobro poznatih modela.

 (Dalje)

Alfa Romeo na Salonu automobila u Parizu neće imati premijeru nekog potpuno novog modela, pa će zato pažnju privlačiti novim verzijama već poznatih modela.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Nemački proizvođač automobila BMW vladi slovenačkog premijera Boruta Pahora besplatno će dati sto novih limuzina serije 5.

 (Dalje)

Na poslednjem Salonu automobila u Ženevi Abarth je javnosti predstavio Abarth 500C i obnovljeni Abarth Punto Evo, dok će na predstojećem Salonu u Parizu pokazati i njihove jače esseesse verzije.

 (Dalje)