home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što su se pre vermena u javnosti pojavile dve slike obnovljenog Koleosa (snimljene tokom nedavne Renaultove press konferencije u Indiji), francuska fabrika je danas objavila prve zvanične fotografije ovog obnovljenog crossovera, modelske godine 2012.

 (Dalje)Svim Beograđanima koji su od 1. juna postali roditelji, JKP „Parking servis” od danas poklanja po 30 besplatnih „Bebi parking karta”, ali samo pod uslovom da su novopečene mame i tate vlasnici automobila, rekao je direktor tog preduzeća Boban Kovačević.

 (Dalje)

Mini Coupe će zvanično biti predstavljen u septembru, na Salonu automobila u Frankfurtu, ali će pre toga njegova trkačka verzija učestvovati na ovogodišnjoj trci 24 sata Nirburgringa (25. – 26. jun), i to u "SP 3T" klasi.

 (Dalje)

"Sab" je danas saopštio da neće moći da isplati plate svojim zaposlenima, kojih ima 3.800, usled manjka kratkoročnih likvidnih sredstava.

 (Dalje)

Naftna industrija Srbije (NIS) povećala je cene goriva na svojim pumpama zbog stupanja na snagu odluke Vlade o izjednačavanju akciza.

 (Dalje)

Aktuelni šampion Evrope u disciplini kružne trke u klasi SP, Vojislav Lekić, pred sobom ima nove izazove. Vozač tima Vitro Racing, krupnim koracima ulazi u svet relija, najteže discipline auto sporta. Na 44. Serbia Rally (24. - 26. jun), "Leka" će nastupiti u novom automobilu, Mitsubishi Lancer EVO IX, u kojem će svoje znanje i umeće odmeriti sa inostranim konkurentima.

 (Dalje)Popularni Nissanov supermini ovih dana može da se pohvali značajnim prodajnim rezultatom. Nakon više od 28 godina proizvodnje kupcima je isporučeno tačno šest miliona Micri.

 (Dalje)

Sedmogodišnji dečak, bosonog i u pižami, vozio je automobil 30 kilometara, povremeno dostižući brzinu od 80 kilometara na čas, pre nego što je policija uspela da ga zaustavi.

 (Dalje)

Magnat Porsche 911 GT3

23 Jun 2011 - 08:50 Tuning Link

Još jedan dan i još jedna prerada Porschea 911, a ovoga puta su u pitanju nemački Magnat i Porsche 911 GT3.

 (Dalje)

Kako izbeći brojne prevare prilikom kupovine korišćenog vozila: Unutrašnjost vozila dobar pokazatelj stanja u kojem se nalazi

 (Dalje)Jedan poljoprivrednik iz nemačke pokrajine Bavarske dobio je proteklih dana kaznu od austrijske policije, zato što je, navodno, sa svojim traktorom starim pet decenije, vozio 121 kilometar na čas.

 (Dalje)