home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Čekanju je (skoro) kraj. Naime, ono što su mnogi priželjkivali još od septembra 2007. godine, kada je prelepi kupe Peugeot 308 RC Z prvi put kao koncept predstavljen javnosti na Salonu automobila u Frankfurtu, postaće realnost već za dva meseca, i to kao Peugeot RCZ.

 (Dalje)Uprava carina Srbije saopštila je da će do 21. jula primati dokumentaciju za preregistraciju vozila sa stranim i ekonomskim tablicama.

 (Dalje)

Glasine da Bugatti (ove godine slavi svoju 100-godišnjicu a inače u vlasništvu nemačkog Volkswagena) priprema super sedan nisu novost, a potvrda tome bio mogla da bude i ova teser slika, koja se pojavila na internetu i koja navodno pokazuje Bugatti sa četiri vrata, spreman za predstojeći Salon automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Investitor RHJ Internešenel (RHJ International) saopštio je da su pregovori sa Dženeral motorsom (General Motors) o preuzimanju većinskog paketa akcija u Opelu u odmakloj fazi.

 (Dalje)

Ova skulptura Audija TT u XXL veličini (u razmeri 2,5:1) je već oduševila ljude u Berlinu, Pekingu, Hong Kongu i Minhenu, a sada je stigla i u Ingolštat, kako bi uveličala proslavu 100 godina postojanja firme, koja počinje 16. jula.

 (Dalje)

"Ford" je danas ponovo pokrenuo proizvodnju vozila u fabrici u Vsevoložsk u Rusiji, koja je zatvorena 1. jula zbog pada prodaje i nepovoljnih uslova poslovanja.

 (Dalje)

Honda je danas u kratkom press saopštenju i zvanično potvrdila da će tokom sledeće godine proširiti svoju porodicu hibridnih modela, u kojoj se trenutno nalaze Insight i Civic Hybrid.

 (Dalje)

Novi "Dženeral motors" (GM) obećao je da će sve učiniti da ponovo postane profitabilna kompanija i da će proizvoditi vozila po želji kupaca.   

 (Dalje)

Restilizovana Kia C´eed

13 Jul 2009 - 12:32 Noviteti Link

Nepune tri godine posle promocije, Kijin kompaktni model C´eed (rođak Hyundaija i30) je doživeo svoje prvo zatezanje bora.

 (Dalje)

Otvoreno prvenstvo Srbije u DRIFTU, Velika nagrada Mladenovca.
Na 22. kilometru od naplatne rampe "Bubanj Potok" (Beograd), nalazi se isključenje za Mladenovac i Mali Požarevac. U nedelju, 19. jula, od 15 časova na prostoru odmah pored auto-puta, na drift stazi "Senaja" održaće se otvoreno prvenstvo Srbije u DRIFTU i STYLING IZLOŽBA.

 (Dalje)Daihatsu Mira Cocoa

12 Jul 2009 - 15:02 Noviteti Link

Za malo više od mesec dana će Daihatsu, japanski specijalista za proizvodnju malih gradskih automobila, domaćem tržištu ponuditi model Mira Cocoa.

 (Dalje)

VIDEO : Audi TT RS

12 Jul 2009 - 10:04 Video Link