home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Posle nedavnih promocija novog VW Tourana i Forda C-Max (a prošle godine i novog Renault Scenica), Citroen će svoj MPV model C4 Picasso podvrgnuti manjem redizajnu kako bi i pored pomenutih konkurenata i dalje bi privlačan potencijalnim kupcima.

 (Dalje)Nakon novog A8, A1 i A7 Sportbacka, na redu je novi A6. Audi će naime tokom sledeće godine i zvanično predstaviti novu generaciju modela A6, koji će i dalje biti dostupan kao sedan i karavanski Avant.

 (Dalje)

Vozač Formule 1 Jenson Button je pre nekoliko dana preuzeo svoj primerak ekskluzivnog Mercedesa C63 AMG DR 520.

 (Dalje)

Sa ocenom "Top Safety Pick", maksimalnom ocenom za bezbednost po IIHS (Insurance Institute for Highway Safety – Osiguravajući institut za sigurnost u saobraćaju), novi Sportage se pridružio modelima Forte/Cerato, Soul i Sorento, koji su to priznanje primili u prošloj i ovoj godini.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Moskvi izlaže i ukrajinski ZAZ, i to model Chance koji u stvari nije ništa drugo nego nekadašnji Daewoo Lanos sa novim imenom.

 (Dalje)

ABT Audi TT RS sa 501KS

27 Avg 2010 - 13:01 Tuning Link

ABT Sportsline je još prošle godine obradio Audijev TT RS, a nedavno je ova nemačka tjuning kuća predstavila njegovo još jače izdanje.

 (Dalje)

Japanska Tojota objavila je još jedan masovan opoziv automobila kojim će biti obuhvaćeno više od milion modela korola i matriks u SAD, Kanadi i Meksiku, zbog mogućeg kvara sistema za kontrolu motora.

 (Dalje)

VIDEO : Jaguar XKR 175

27 Avg 2010 - 09:40 Video Link

VIDEO I (Dalje)

Na Salonu automobila u Moskvi Lexus pokazuje i model RX 270, najslabiju i najpristupačniju verziju RX-a.

 (Dalje)

1. zvanični skup BMW Fan Kluba biće organizovan u Leskovcu u nedelju 19.09.2010.godine, na parkingu ispred Zdravlja Actavis sa početkom u 12,00 časova.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Renault na ovogodišnjem Salonu automobila u Moskvi prikazuje i modele Logan i Sandero u verziji sa automatskom transmisijom.

 (Dalje)

Senner Audi A1

27 Avg 2010 - 08:24 Tuning Link

Nakon tjuning kuća ABS Sportsline i MS Design, i nemački Senner Tuning je predstavio modifikovanu verziju najmanjeg Audija.

 (Dalje)Zajedno sa ovim setom novih fabričkih fotografija osveženog Lexusa IS (modelske godine 2011.) stiže i informacija da će njegova premijera biti održana na jesenjem Salonu automobila u Parizu.    

 (Dalje)

Snažnija S varijanta Lotusa Evora će zvaničnu premijeru imati ove jeseni na Salonu automobila u Parizu, a dok se to ne desi, britanski proizvođač je objavio prve zvanične fotografije i tehničke karakteristike.

 (Dalje)