home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Zajednička rusko-italijanska kompanija "Solers" predstavila je na Međunarodnom sajmu automobila u Moskvi automobil "fijat linea", čija je proizvodnja nedavno počela u pogonu u mestu Neberežnji Čelni, u kome će se do do kraja ove godine montirati više od 1.600 vozila.

 (Dalje)Preuzeto sa : Blic.rs  

Nove registarske tablice najverovatnije neće biti gotove do kraja godine, kako je doskoro najavljivano. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova poručuju da će Pravilnik o registraciji motornih vozila uskoro biti objavljen, a nakon toga vozači će moći da stare tablice zamene novim.

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com

Chevrolet ovih dana proslavlja jedan veliki jubilej - 75 godina konstantne proizvodnje modela Suburban. 

 (Dalje)

Ferrari 458 spider GTS

28 Avg 2010 - 19:52 Top secret Link

Kada je pre nekoliko meseci Fiat u Torinu objavio svoj petogodišnji plan, najavljeno je i šest Ferrarijevih noviteta.

 (Dalje)

Hypo Leasing je u saradnji sa auto-kućom Sekulić iz Veternika ponudio specijalne uslove finansiranja za Renault i Dacia vozila. Vozila je moguće uzeti na rate ili u poslovni zakup, a za osiguranje je zadužena osiguravajuća kuća Wiener Städtische.

 (Dalje)

Suzukijev novi sedan Kizashi (dužine 465 cm) je Evropljanima predstavljen na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, a ove jeseni na Salonu u Parizu njegovu ponudu će dopuniti i Sport varijanta.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen na ovogodišnjem Salonu automobila u Moskvi ruskoj javnosti prikazuje i novi Polo sedan.

 (Dalje)

Donto P1 iz Argentine

28 Avg 2010 - 13:20 Noviteti Link

Argentinski Donto Motor Company je nedavno objavo slike svog manjeg sportskog automobila P1, čiji je razvoj počeo pre 18 meseci.

 (Dalje)

Rusija se, poput drugih zemalja, još nije potpuno oporavila od krize i nastaviće da primenjuje antikrizne mere, izjavio je ruski premijer Vladimir Putin tokom posete dalekom istoku zemlje.

 (Dalje)

Kanadski De Macross Motors Corp (DMMC) najavljuje novi supersportski automobil GT1, za koji će narudžbine početi da prima tokom sledeće godine.

 (Dalje)

Iz kalifornijske tjuning kompanije Vorsteiner stigao je novi aero body kit za Porsche 911 Turbo.

 (Dalje)

APS Sportec Audi S5

28 Avg 2010 - 01:01 Tuning Link

APS of Brackley, britanski Sportecov zastupnik, tamošnjim kupcima sada nudi i pojačani Audi S5.

 (Dalje)

Najjača verzija BMW-ove serije 1 se na tržištu očekuje sredinom sledeće godine, i to sa šestocilindričnim benzincem koji će razvijati oko 350 konja.

 (Dalje)

Italija je jedino tržište na kome "Fijat", domaća autokompanija, gubi novac, izjavio je izvršni direktor italijanskog auto-giganta Serđo Markione, ocenjujući da Italija "mnogo strahuje od promena" i da, ako želi da uradi više, mora da okonča "upravljanje samo ostacima prošlosti." 

 (Dalje)