home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novi kupe kineske kompanije Chery se najavljuje već duže vreme, a u međuvremenu je saopšteno da će se budući Z5 prodavati pod Chery-evim brendom Riich.

 (Dalje)Pre najavljenog kraja proizvodnje modela GT, a povodom svoje 100-godišnjice, Alfa Romeo je lansirao još jedno specijalno izdanje ovog kupea (inače premijerno predstavljen još u martu 2003. na Salonu u Ženevi).

 (Dalje)

RUF Porsche Cayenne Diesel

31 Avg 2010 - 00:25 Tuning Link

I RUF je kupcima ponudio pojačanje 3.0 V6 dizel varijante novog Porscheovog Cayenna, i to u dve verzije.

 (Dalje)

Toyota Aygo za neverovatnih 7.850€

 (Dalje)

Sem 2011 Minija One D sa 90KS i 2011 Coopera D sa 112KS, BMW bi na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu trebalo da prikaže i najjači dizelaš u Mini porodici – novi Mini Cooper S Diesel.

 (Dalje)

Mazda je danas u Milanu pokazala novi koncept automobil Shinari, koji najavljuje i novi dizajnerski stil japanske marke, nazvan Kodo (jap. "duša pokreta").

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Parizu (2. – 17. oktobar 2010.) Mercedes će izložiti i električnu verziju A klase, razvijenu uz pomoć američke kompanije Tesla Motors.

 (Dalje)

Iako se uz električna vozila veže predznak ekološki i podrazumeva da su spora, tako očigledno ne misli ekipa sa Ohio State University-ja koja je svoj bolid sa elektromotorom i litijum-jonskim baterijama poterala do 495 km/h.

 (Dalje)

Ovogodišnji skup vlasnika i ljubitelja starovremenskih automobila u organizaciji YU Auto Moto Kluba "Veteran" održan je proteklog vikenda u Novom Sadu.

 (Dalje)

Ruski TopCar i poznati specijalista za obradu nemačkog BMW-a, kompanija Lumma Design, udružili su svoje snage i nastao je modifikovani BMW serije 5, nazvan CLR 500 RS2.

 (Dalje)

Nakon promocije potpuno novog Range Rovera Evoque, Land Rover će od septembra kupcima ponuditi i obnovljeni Freelander, modelske godine 2011.

 (Dalje)

U novom terminu, krajem septembra, kragujevački Sajam priprema ovogodišnji “Auto Expo“

 (Dalje)

Objavljene su prve zvanične slike i detalji o Citroenu DS4, koji će javnosti biti premijerno predstavljen na jesenjem Salonu automobila u Parizu. 

 (Dalje)

Holandska kompanija "Spajker automobili" (Spyker) saopštila je da je u prvoj polovini 2010. godine pretrpela teške gubitke, budući da još oseća posledice kupovine mnogo većeg švedskog "Saaba", koji je bio na ivici likvidacije.

 (Dalje)