home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako da se ubrza  

U Ferariju planiraju da otvore mini istragu kako bi utvrdili zašto im je forma pred Australiju toliko pala jer ih ne zadovoljava pozicija četiri koju je Alonso osvojio.

 (Dalje)Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, posetio je danas u hali 1 Beogradskog sajma štand Verano Motorsa, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda.

 (Dalje)

Mercedes-Benz je prethodnih 125 godina proveo odgovarajući na različite izazove i zahteve za efikasnijim rešenjima. Kako bismo Vam pomogli da na najefikasniji način odgovorite na Vaše predstojeće poslovne poduhvate obezbedili smo Vam neverovatne uslove kupovine sa kamatnom stopom od 0% u periodu od 21. marta do 30. aprila. Ponudom su obuhvaćene sve porudžbine u pomenutom periodu.

 (Dalje)

Prema tvrdnjama čelnih ljudi Fiata nova generacija modela Panda će javnosti biti predstavljena krajem godine, na salonu automobila u Frankfurtu, a sa marketinškom kampanjom bi se krenulo već od novembra.

 (Dalje)

Odlične performanse R15+ TDI prototipova na "oproštajnoj" trci

Prethodna generacija Le Mans prototipa – R15+ TDI je na prvoj trci ovogodišnjeg Internacionalnog Le Man kupa pokazala da može da se nosi sa najnovijim fabričkim prototipovima Pežoa i Honde.

 (Dalje)

Nije istina da su svi sportski automobili neupotrebljivi u svakodnevnom saobraćaju, tvrdi Porsche u novoj reklami.

 (Dalje)

Land Rover je obeležio proizvodnju 250.000-tog primerka modela Freelander 2 u svojoj Halewood fabrici u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Volkswagenov gubitaš Seat prošle godine je izgubio gotovo 313 miliona evra što se nikako nije dopalo rukovodstvu iz Volfsburga. Da se to više ne bi ponovilo, VW grupa je odlučila da fabriku Martorell pretvori u mesto gde će se proizvoditi novi Audi Q3 i tako barem iskoristi proizvodni kapacitet Seata koji bi inače ostao neiskorišćen.

 (Dalje)

Väth Mercedes CL500

29 Mar 2011 - 15:56 Tuning Link

CL500 je još jedan Mercedes koji je prošao kroz tretman u tjuning kući Väth.

 (Dalje)

Svima je poznata činjenica da baterije električnih automobila trpe velike gubitke tokom ekstremnih hladnoća. Zato Volvo testira svoje sisteme na C30 EV modelu pri temperaturi od – 20 stepeni.

 (Dalje)

Brilliance Automotive (kineski BMW-ov partner) je pripremio novi kompaktni SUV model A3, za čiji izgled je uzor pronađen u BMW-u X1.

 (Dalje)

Audi je napravio prototip A5 Coupea sa hibridnim pogonom, nazvan A5 e-tron quattro.

 (Dalje)

Kineski Great Wall će sledećeg meseca na Salonu automobila u Šangaju javnosti predstaviti svoj novi crossover.

 (Dalje)

Ako prođe novi predlog zakona, EU planira da se rigorozno obračuna sa automobilima sa pogonom na fosilna goriva koje će zabraniti na evropskim saobraćajnicama već 2050.

 (Dalje)

Volvo Car Corporation i firma Pininfarina S.p.A. postigli su dogovor o prekidu zajedničke saradnje u kompaniji Pininfarina Sverige AB i njenog pogona u švedskoj Uddevalli.

 (Dalje)