home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Američki "Dženeral motors" (GM) najavio je da će ugraditi najnoviji sistem "pametne pedale" protiv neplaniranog ubrzanja na skoro sva njegova vozila do 2012. godine, u pokušaju da se poveća bezbednost vozila posle masovnog opoziva rivalske "Tojote", prenele su agencije.

 (Dalje)Proizvodnja aktuelnog Dodge Vipera završava ove godine (po ranijim informacijama, to će se desiti u julu), a kao poslednji pozdrav ovom legendarnom automobilu Chrysler je pripremio limitirano izdanje sa prigodnim nazivom Final Edition.

 (Dalje)

Mali Maruti 800 (koji se svojevremeno prodavao i kod nas) uskoro će prestati da se proizvodi.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

U Vladi Srbije razmatraju mogućnost smanjenja akcize na benzin i istovremeno povećanje nameta na auto-gas, posle čega bi gorivo pojeftinilo za 12 dinara

 (Dalje)

Brazilska filijala General Motorsa je objavila prve zvanične slike i detalje o redizajniranoj verziji malog sedana Chevrolet Classic, koji će u brazilske prodajne salone stići u narednih nekoliko dana, dok će Argentinci morati da se strpe do maja.

 (Dalje)

Salon automobila u Pekingu, koji počinje krajem ovog meseca, biće i mesto gde će posetioci moći da vide Riich M5, troprostornu verziju modela M1.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" opozvala je oko 13.000 vozila u Južnoj Koreji zbog mogućeg pomeranja podne prostirke i blokade pedale, što je još jedan udarac najvećem proizvođaču kola na svetu posle globalnog opoziva više od osam miliona vozila zbog iznenadnog ubrzanja i problema sa kočenjem, prenele su danas agencije.

 (Dalje)

Legendarni Mercedes G je doživeo još jedno izdanje, a za ovu najnoviju kreaciju je zaslužan specijalista za obradu Mercedesovih modela - tjuning kuća Vath Automobiltechnik.

 (Dalje)

Vlasnik kuće u Malibuu na kreativan način pokušava da skrene pažnju na prodaju svog doma i da privuče potencijalne kupce.

 (Dalje)

Britanski Aston Martin je objavio sliku trkačke verzije svog modela sa četiri vrata Rapide i najavio da će sa njim učestvovati na ovogodišnjoj trci 24 sata Nirburgringa (15. – 16. maj).

 (Dalje)

Najnoviji sportski Ford Focus RS500 (broj u imenu znači da se radi o limitiranoj seriji od 500 komada) je praktično već rasprodat, i to samo 12 sati nakon objavljivanja prvih informacija i slika i uprkos činjenici da nije saopštena ni njegova cena.  

 (Dalje)

Gorivo u Srbiji trebalo bi da poskupi krajem sedmice u proseku za 1,16 dinara po litru, odnosno 1,06 odsto.

 (Dalje)

Američka administracija za bezbednost na putevima optužila je "Tojotu" da je kasnila četiri meseca da obavesti nadležne o tehničkim problemima vozila.

 (Dalje)

Sajam klasičnih i oldtajmer automobila u Essenu će biti lokacija audijeve proslave 30 godina postojanja quattro pogona.

 (Dalje)

Prošlo je godinu dana otkada su na naše tržište, posredstvom beogradske kompanije Lada trade, stigla prva laka komercijalna vozila kineskog Dongfeng Motorsa, jednog od najvećih proizvođača teretnih vozila, ne samo u Kini, već i u svetu.

 (Dalje)