home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Audi je osvojio impresivnu cifru od ukupno četiri prva mesta na "Osmoj Internet nagradi za automobile". Ovde najveći internet korisnici glasaju u automobilskoj industriji, pri čemu su Audi A3, A4, A6 i R8 modeli bili na vrhu svoje klase i dodeljena im je nagrada "Carolina".

 (Dalje)LF Auto Centar, ovlašćeni Nissanov diler iz Beograda, zvanično je otvorio novi servis za vozila ove japanske marke.

 (Dalje)

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović otvorio je danas u Banjaluci 13. Međunarodni sajam automobila "SAM 09" na kojem će u narednih šest dana svoje modele prikazati 45 svetskih auto kuća.

 (Dalje)

Daihatsu Motor Co., japanski proizvođač specijalizovan pre svega za proizvodnju manjih gradskih automobila (a inače u vlasništvu Toyote), najavio je premijeru šest novih koncept vozila na predstojećem 41. Salonu automobila u Tokiju.

 (Dalje)

Prvi plod saradnje Toyote i Subarua na kupeu sa zadnjim pogonom videće posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Tokiju, i to u vidu Toyotine studije FT-86 concept, dok izgled Subaru verzije još nije poznat.

 (Dalje)

Mada je General Motors najavio postepeno gašenje Pontiaca do kraja naredne godine, bar jedan od njegovih modela bi mogao da nastavi da živi, doduše pod drugim imenom.

 (Dalje)

Izvor : Blic.rs 

Prodaja novih automobila u 2009. godini u odnosu na lane manja je za čak 40 odsto. Pored krize, ovakvim rezultatima, kažu trgovci, doprinelo je i najavljeno obaranje carina s početka godine, ali i prepolovljeno učešće banaka i lizing kuća u kreditiranju potencijalnih kupaca.

 (Dalje)

U Las Vegasu će se od 3. do 6. novembra održati tradicionalni SEMA Salon tjuniranih automobila, a jedan od najavljenih eksponata je i ovaj Hyundai Genensis Coupe sa 350 konja.

 (Dalje)

U nemačkoj tjuning kući Gemballa se očigledno ne zna za odmor kada su u pitanju modifikacije Porscheovih modela, pa nedugo posle Cayenna GT600 Aero 3 Sport Design sa 600 konja, stiže i GT750 Aero 3 Sport Exclusive Cayenne.

 (Dalje)

Nedavno predstavljena nova generacija Jaguara XJ je već doživela svoje prvo limitirano izdanje, i to u produženoj L verziji.

 (Dalje)

Honda je objavila nekoliko novih zvaničnih fotografija (prvi put i slike unutrašnjosti) i par novih detalja o novoj Crosstour verziji modela Accord, koji je pre oko mesec, kada je japanska marka u potpunosti otkrila njegov izgled, naleteo na skoro jednoglasne kritike vezane za potpuno neatraktivnu spoljašnjost.

 (Dalje)Jedan od članova Volkswagenove BlueMotion porodice ekonomičnijih modela je i Scirocco BlueMotion, koji pokreće 1,4 TSI motor sa 122KS i 200 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Porsche je saopštio da će svi zaposleni u toj kompaniji dobiti bonus od 1.100 evra za finansijsku godinu 2008/2009. koja je okončana u julu.

 (Dalje)