home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW je na tržište izbacio model X3 Limited Sport Edition, odnosno X3 opremljen sportskim M elementima opreme.

 (Dalje)Francuski Peugeot će iskoristiti predstojeći Salon automobila u Ženevi da, pored potpuno novog modela 3008, javnosti premijerno prikaže i svoj novi 1,5 litarski benzinski MCE 5 VCRi motor, koji će biti izložen u Peugeotu 407.

 (Dalje)

Iz Suburua stiže još jedna specijalna Impreza WRX STI, nazvana A-Line edition, čija prodaja je upravo počela u Japanu.

 (Dalje)

Švajcarski Protoscar (osnovan 1987. godine) će na domaćem terenu sledećeg Salona automobila u Ženevi (od 5. do 15. marta 2009.), promovisati svoj novi prototip Lampo sa elektropogonom (čijih se nekoliko tzv. teaser slika našlo na internetu).

 (Dalje)

Tramontana R Edition

25 Feb 2009 - 07:40 Noviteti Link

Iako na prvi pogled Tramontana R Edition predstavlja jedinstvenu mešavinu bolida Formule 1 i borbenog aviona, to je pre svega lagan i brz superautomobil, proizvod španske kompanije Tramontana Group.

 (Dalje)

Nakon što je na nedavnom Salonu automobila u Detroitu promovisao Continental GTC Speed, odnosno jedan od najbržih kabrioleta na svetu, Bentley za početak marta i Salon u Ženevi najavljuje svetsku premijeru, kako se u press saopštenju kaže, njihovog najbržeg i najjačeg serijskog modela ikada.

 (Dalje)

Aston Martin DBS Volante

25 Feb 2009 - 00:34 Noviteti Link

Nakon standardnog DBS kupea, Aston Martin je za Salon automobila u Ženevi (5. - 15. mart) pripremio i njegovu kabrio, odnosno Volante verziju.

 (Dalje)

Nissan NV200 i zvanično

25 Feb 2009 - 00:29 Noviteti Link

Nissan je NV200 izložio još na Salonu automobila u Tokiju 2007. godine, i to u formi inovativnog koncepta komercijalnog vozila, dok serijski model stiže na tržište posle premijere na ovogodišnjem Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Sem promocije novih 2,4 litarskih petocilindričnih dizelaša sa 175KS i 205KS, Volvo će na Salonu u Ženevi proširiti i ponudu svojih DRIVe ekološki najpodobnijih automobila (sa najmanjom potrošnjom i emisijom CO2).  

 (Dalje)

Zastava je danas pre podne rasprodala ceo kontingent od 650 automobila "zastava 10" koji je u ponedeljak pušten u prodaju, kažu u toj fabrici automobila.

 (Dalje)

Trinaestogodišnji Liu, dečak iz Pekinga, doručkovao je juče ujutru oko 9 časova na svom stalku za čišćenje cipela, uz parkirane automobile. Pogled mu je pao na autobus koji se približavao poput "razigranog zmaja".

 (Dalje)

Honda je objavila da je krajem januara 2009. premašila zbirnu globalnu cifru od 300.000 prodatih hibridnih vozila. Honda je predstavila u Evropi svoj prvi hibrid Insight, koji je bio u masovnoj serijskoj proizvodnji, 1999. godine. Nakon ovog revolucionarnog automobila, usledili su Civic IMA sa četvoro vrata i Civic Hybrid.

 (Dalje)

Dosadašnja Corolla Verso će na predstojećem Salonu automobila u Ženevi dobiti dostojnog naslednika, nazvanog prosto - Verso.

 (Dalje)

VIDEO I : "School´s Out" reklama

 (Dalje)

Kia je novim press saopštenjem i ovim fotografijama najavila svoje najnovije koncept vozilo No 3, čija je premijera zakazana za Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)