home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Američki Ford objavio je jubilej čak 400.000 prodatih modela Edge od predstavljanja ovog SUV-a 2006. godine, što je jedna od najboljih prodaja nekog sportskog terenca iz ove klase u istoriji Sjedinjenih država.

 (Dalje)Vozila s pogonom na viski

18 Avg 2010 - 19:45 Vesti Link

Naučnici sa univerziteta u Edinburgu tvrde da su, posle dve godine istraživanja, razvili novu vrstu biogoriva za automobile na bazi škotskog viskija.

 (Dalje)

Japanska "Mazda" povlači oko 215.000 automobila izvezenih iz Japana na tržište SAD, usled mogućeg kvara servo volana, saopštila je američka Nacionalna uprava za bezbednost u saobraćaju.

 (Dalje)

I Jaguar će imati zanimljivu premijeru na predstojećem Salonu automobila u Moskvi (počinje 25. avgusta) – blindiranu verziju luksuzne limuzine XJ.

 (Dalje)

Volkswagen Eos nikad nije zauzimao značajno mesto u gami proizvoda nemačke kompanije, a prema magazinu Car, Eos će naredne godine biti redizajniran dok ga 2014. godine očekuje potpuno ukidanje jer će ga zameniti drugi model.

 (Dalje)

Do kraja septembra Opel je svojom ponudom omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama.

 (Dalje)

Izvori iz Škode navode da će ova češka kompanija na Moskovskom sajmu automobila predstaviti model koji bi trebalo da se suprotstavi Dacia Loganu.

 (Dalje)

Jedna od mnogobrojnih zanimljivih premijera na jesenjem Salonu automobila u Parizu biće i novo koncept vozilo iz Južne Koreje.

 (Dalje)

Jedno ekološko udruženje iz Slovenije predstavilo je kalkulator za izračunavanje stvarnih troškova korišćenja privatnog automobila, kojim dokazuje da je to prevozno sredstvo za prosečnog građanina postalo preskupo i neracionalno.

 (Dalje)

Više o Countrymanu možete pročitati OVDE.Posle nedavne vesti o kraju proizvodnje Alfe GT, stigla je najava da će još tokom jeseni prestati i proizvodnja Alfinih modela Brera i Spider.

 (Dalje)

Cobra N+ Nissan Qashqai+2

18 Avg 2010 - 08:51 Tuning Link

Kao i kod ranijih dorada nemačke Cobre, i redizajnirani Nissanov Qashqai+2 je bogatiji za Cobrine karakteristične komponente (prednji štitnik, zaštita zadnjeg branika i novi izraženiji pragovi; sve od nerđajućeg čelika), a sa ciljem veće personalizacije automobila u poređenju sa fabričkim izdanjem.

 (Dalje)