home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tačnije, otkazan je British International Motor Show 2010, a velike su šanse da se neće ni vraćati u kalendar, jer mu je posećenost i bez aktuelne krize ionako godinama opadala.

 (Dalje)VIDEO I : Terrafugia Transition

 (Dalje)

Alfa Romeo MiTo Veloce

20 Mar 2009 - 10:47 Top secret Link

Nakon nedavne ženevske promocije GTA (Gran Turismo Alleggerito) verzije njihovog najmanjeg modela MiTo, u Alfi pripremaju još jednu varijantu tog modela, koji će popuniti rupu između sadašnjeg MiTa sa 155KS i pomenutog GTA sa 240KS.  

 (Dalje)

Nemački BMW očekuje da će, zbog ekonomske krize, obim njegove prodaje automobila pasti za oko 20 procenata u 2009. godini.

 (Dalje)

47. Međunarodni salon automobila u Beogradu je sve bliži (traje od 27. marta do 5. aprila), a posebne sajamske ponude domaćih uvoznika automobila se ređaju jedna za drugom. Nazanimljivije možete pogledati u nastavku.

 (Dalje)

Caparo T1 Race Extreme

20 Mar 2009 - 08:28 Noviteti Link
 

Britanski maloserijski proizvođač superautomobila Caparo je pripremio novu, Race Extreme verziju ionako ekstremnog Capara T1.

 (Dalje)

Japanska tjuning kuća Wald International nam je više poznata po svojim doradama Lexusa (mada obrađuju i BMW, Bentley, Mercedes, Nissan...), a najnoviji u njihovoj paleti je Black Bison aero body kit za Toyotu Land Cruiser.

 (Dalje)

Mada je serijski model BMW-ove serije 5 GT (Gran Turismo) trebalo zvanično da se pojavi tek u septembru na Salonu automobila u Frankfurtu (premijera koncepta je održana na nedavnom Salonu u Ženevi), na internet su dospele fotografije i video o ovom 499 cm dugačkom automobilu.

 (Dalje)

H&R Mercedes E klase

20 Mar 2009 - 00:34 Tuning Link

Nedavno predstavljeni novi Mercedes E klase je već prošao tretman u poznatoj nemačkoj kompaniji H&R (specijalisti za doradu ogibljenja), koji su za ovaj model pripremili nove sportske opruge i aluminijumske distancijale.

 (Dalje)

Tigar Trade, najveći komercijalni entitet u okviru Tigar Grupe, pokrenuo je akciju besplatne kontrole pneumatika  u svojim servisima širom Srbije, u periodu do 16. aprila. Ovom akcijom vozačima se omogućava da u vreme prelaska sa zimskih na letnje uslove vožnje svoje automobile provere po posebno povoljnim uslovima.

 (Dalje)

Kineski Chery Automobile je najavio lansiranje dva nova podbrenda (nazvana Riich i Rely), koji će kupcima u najmnogoljudnijoj zemlji sveta ponuditi paletu automobila više i luksuzne klase.      

 (Dalje)

Kineska kompanija "Čeri automobili" odložila je projekat osnivanja zajedničkog preduzeća s italijanskim "Fijatom" zbog promene tržišnih uslova, izjavio je predsednik "Čerija" Jin Tongjao.

 (Dalje)

Novi italijanski auto na elektropogon se zove Tazzari ZERO EV, a od početka 2010. godine biće dostupan i kupcima u Severnoj Americi (posredstvom firme Verdek-EV).

 (Dalje)

Na manifestaciji My Special Car 2009, koja se u Riminiju održava od 27. do 29. marta, Dodge će predstaviti novu, Street Edition seriju svog SUV modela Nitro.

 (Dalje)

Kompanija Tesla Motors je pre nekoliko dana isporučila 250-ti primerak svog već dobro poznatog električnog sportskog automobila Roadster (ovaj primerak je svog novog vlasnika inače koštao 109.000 američkih dolara).

 (Dalje)