home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prodaja blago doterane Škode Fabije (predstavljene na poslednjem Salonu automobila u Ženevi) u Nemačkoj počinje sledećeg meseca, i to po cenama koje startuju od 10.580 evra.

 (Dalje)Italijanski auto-gigant "Fijat" odbacio je danas kao "preuranjene" i netačne medijske najave da kompanija planira ukidanje 5.000 radnih mesta u Italiji.

 (Dalje)

Posle Nissana GT-R, Chevrolet Camara SS i VW Golfa GTI, policija u Abu Dabiju je u svoju flotu ubacila i mali italijanski Fiat 500. U nastavku pogledajte još nekoliko slika ovog Fiata u policijskom izdanju.

 (Dalje)

Novi Roewe 350 će šira javnost moći da upozna sledećeg meseca na Salonu u Pekingu, a proizvodiće se i u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Volkswagenov novi Sharan u Nemačkoj može da se naruči od 25. marta, i to po cenama koje startuju od 28.875 evra.

 (Dalje)

Chrysler Grupacija predstavila je najnapredniji V-6 motor u istoriji kompanije — Pentastar V-6. Ova nova linija V-6 motora doprineće sveukupnom smanjenju potrošnje goriva kod čitave game Chrysler, Ram Truck, Jeep® i Dodge vozila.

 (Dalje)

Sajt DiabloMotor.com je objavio sliku potpuno nemaskiranog primerka obnovljenog Bentley Continentala GT, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Svoje titule najjačeg čoveka u Srbiji i na Balkanu i treće mesto na evropskom nivou, STRONG MAN Ervin Katona "opravdao" je i pred posetiocima Beogradskog sajma. Kao promoter BEOTRUCK-a Katona je pred brojnom zainteresovanom publikom, novinarima i fotoreporterima cepao debele telefonske imenike, dizao i prevrtao teške kamionske gume i vukao kamion Mercedes Aktros od 8,5 tona.

 (Dalje)

Nemački tjuner B&B sada nudi kit i za povećanje snage najsnažnijeg Scirocca R koji u fabričkom izdanju raspolaže sa 265KS.

 (Dalje)

Za razliku od koncepta Converj za koga je nedavno i definitivno odlučeno da neće u serijsku proizvodnju, Cadillacov XTS Platinum Concept će se na tržištu naći već tokom sledeće godine, kao model za 2012.

 (Dalje)

Ranije tokom ovog meseca Honda je objavila da je za manje od tri nedelje u Japanu već primila 7.000 narudžbina za novi hibridni model CR-Z, čija je prodaja u Zemlji izlazećeg sunca startovala 25. februara.

 (Dalje)

Nakon vesti od pre nekoliko dana da je Saab u švedskoj fabrici Trollhattan ponovo pokrenuo proizvodnju, objavljene su i cene novog Saaba 9-5 za tržište Velike Britanije, gde isporuke startuju "ovog leta."

 (Dalje)

Nakon više od 12 godina komercijalnog uspeha i više od milion prodatih vozila u 45 država, Renault obnavlja model Master čija će komercijalizacija biti u junu 2010. godine.

 (Dalje)

Preduzeće Zastava Kamioni d.o.o., Kragujevac - u restrukturiranju, i ove godine, po 48. put, učestvuje na Međunarodnom salonu automobila Beotruck 2010, koji se održava od 23. do 27. marta u Beogradu.

 (Dalje)