home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon serije dobrih renderinga, špijunskih fotografija, navodnih procurelih fabričkih slika, nova generacija Volkswagenovog Pola je konačno i zvanično pred nama.

 (Dalje)Ford će ovogodišnji, 79. Salon automobila u Ženevi iskoristiti i za svetsku promociju nove studije Iosis Max, odnosno već trećeg koncepta iz svoje Iosis serije.

 (Dalje)

U prodajnoj mreži Zastave iz Kragujevca za kupovinu automobila Punto evidentirano je ukupno 9.285 rezervacija, od kojih je 7.013 bilo za kupovinu po sistemu "staro za novo", saopštilo je Ministarstvo ekonomije.

 (Dalje)

Dacia Duster je prvi crossover koncept rumunske marke, koji će svoju zvaničnu svetsku premijeru doživeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Kada se kaže da je automobil namenjen istočnoevropskom tržištu, to podrazumeva da mora da bude pouzdan i dugotrajan, treba da ima gepek i bude prostran, a zbog naše putne infrastrukture neophodno je da bude ojačan s donje strane. Nije obavezno da bude previše lep i, što je najvažnije, ne sme puno da košta. Kada bi ovo bile kolone kviza "Slagalica", rešenje asocijacije bilo bi "reno talija", koji je bio na testu Kurira.

 (Dalje)

Daihatsu Luxio

2 Mar 2009 - 11:17 Noviteti Link

Daihatsu Motor Co. Ltd je u Indoneziji lansirao svoj novi kompaktni MPV model Luxio, koji na tamošnjem tržištu treba da odgovori na povećanu tražnju ovakvih vozila i zadovolji mnogobrojne zahteve kupaca.

 (Dalje)Mercedes je saopštio da je potpisao ugovor sa austrijskom kompanijom Magna Steyr o nastavku proizvodnje svoje G klase sve do 2015. godine.

 (Dalje)

Više o Fisker Karmi možete pročitati OVDE.JE Engineering je engleski specijalista za modifikovanje Land Rovera, koji je upravo predstavio svoju novu kreaciju - Zulu, baziranu na klasičnom Land Roveru Defender.

 (Dalje)

Nakon prošlogodišnje promocije standardnih verzija treće generacije Megana, ljudi iz Renaulta nastavljaju da šire njegovu porodicu. Tako će svetskom premijerom na Salonu u Ženevi paleta biti proširena i sportskom RS (RenaultSport) varijantom ovog modela, čija se zvanična fotografija pojavila na internetu.

 (Dalje)

Mazda je objavila set novih fotografija nove generacije Mazde3 MPS, odnosno sportske varijante ovog njihovog kompaktnog modela, koja će svetsku premijeru doživeti za neki dan na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

„Hjundai“ je izabrao najbolji trenutak da predstavi svoj potpuno novi model u segmentu gradskih automobila nazvan i20. Globalna kriza je povećala potražnju za malim, ekonomičnim vozilima, jeftinim za održavanje. Kada se na sve dopiše i petogodišnja garancija i povoljna cena, onda naslednika "geca" čeka lepa budućnost.

 (Dalje)

Odmah je jasno da je Ampera (premijeru će imati za nekoliko dana na Salonu u Ženevi) u stvari samo Chevrolet Volt sa Opelovim znakom, što je uostalom bilo i očekivano (u međuvremenu se pojavio još jedan klon – australijski Holden Volt, o njemu više OVDE).

 (Dalje)

Ni tjuning kuća Sportec neće propustiti ovogodišnji Salon automobila u Ženevi, a to u praksi znači da će na svom štandu izložiti novi Sportec SPR1 M, odnosno detaljno modifikovani Porsche 911 Turbo (serije 997).

 (Dalje)