home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kao odgovor na fabrički Bentley Continental Supersports sa 630 konja (premijeru će imati za nekoliko dana na Salonu automobila u Ženevi), nemački Edo Competition promoviše još jaču varijantu Continentala GT Speed, čiji 6,0 litarski W12 motor sada raspolaže sa čak 680KS i 880 Nm obrtnog momenta (fabrički primerak inače ima 610KS i 750 Nm).

 (Dalje)Nekoliko dana pre zvanične svetske premijere na Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart), lovci na auto novitete su u Portugalu uspeli da snime potpuno nemaskirani primerak novog Renaultovog Megana u GrandTour, odnosno karavan verziji.

 (Dalje)

Ferrari je danas objavio prvu zvaničnu sliku modela 599 GTB Fiorano HGTE, koga će publika premijerno moći da vidi sledeće nedelje na 79. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Fijat je počeo isporuku delova za automobil "punto 188" koji će početi da se sklapa od kraja marta u pogonima kragujevačke Zastave.  

 (Dalje)

Uvoznik Suzukija za Srbiju, kompanija Euro Sumar (www.suzuki-yu.co.yu) domaćim kupcima nudi nekoliko modela ove japanske kompanije po nižim, akcijskim cenama.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju, najavila je veliki broj noviteta, kao i popuste, uoči Međunarodnog sajma automobila u Beogradu (od 27. marta do 5. aprila).

 (Dalje)

Pored Zagata, Giugiara i IDEA-e, još jedna italijanska dizajnerska kompanija će na Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart) izložiti svoju zanimljivu kreaciju.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Nacrt zakona o bezbednosti saobraćaja mogao bi uskoro da se nađe na spisku vlade za usvajanje, budući da su usaglašene sve dosadašnje nesuglasice njegovih „autora”, MUP-a i Ministarstva za infrastrukturu. Poslednji sastanak predstavnika ova dva ministarstva, na kojem je konstatovano da ga uz minimalne korekcije treba dostaviti vladi na utvrđivanje, održan je pre tri dana.

 (Dalje)

Seat Ibiza Black edition

27 Feb 2009 - 09:38 Noviteti Link

Kupcima u Velikoj Britaniji Seat nudi novu, Black edition verziju Ibize, koja će biti napravljena u ekskluzivnoj seriji od samo 150 komada.

 (Dalje)

Nemački proizvođač automobila Folksvagen (Volskwagen) objavio je da pokreće novu strategiju za kinesko tržište, sa ciljem udvostručenja prodaje.

 (Dalje)

Porsche Carrera GT se doduše više ne proizvodi ali ovaj, i dalje više nego atraktivan automobil, i pored toga privlači pažnju tjunera, među kojima se posebno ističe nemački Gemballa.

 (Dalje)

Holden, australijska filijala General Motorsa, na Salonu automobila u Melburnu ima zanimljivu premijeru, ili je možda bolje reći reprizu premijere, budući da smo njihov novi automobil Cruze već videli na Salonima automobila u proteklih nekoliko meseci, samo pod oznakom drugih brendova iz porodice GM-a.

 (Dalje)

Audi A5 nije novost u programu tjuning kuće ABT Sportsline, ali su sada inženjeri iz ove nemačke kompanije pripremili njegovu verziju sa čak 510 konja, koja će svetsku premijeru doživeti na Salonu automobila u Ženevi (5. – 15. mart).

 (Dalje)

Američki „Dženeral motors” (GM) je saopštio da je izgubio 9,6 milijardi dolara u četvrtom kvartalu poslovanja. Najveći proizvođač automobila u SAD izgubio je ukupno 30,9 milijardi dolara tokom 2008. godine zbog pada potraženje i svetske recesije.

 (Dalje)

Vlada Srbije donela je odluku o kupovini automobila "punto" po sistemu "staro za novo", kojom će moći da se zamene automobili stariji od 10 godina.

 (Dalje)