home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

U opšte poštovanom izboru Asocijacije Automobilskih Novinara Srbije adut Citroena C3, uparen sa njegovim sportskim bratom u premijum segment DS3, pobedio je svoje konkurente i tako postao AUTOMOBIL GODINE 2011 U SRBIJI.

 (Dalje)2011 Suzuki Solio

24 Dec 2010 - 20:05 Noviteti Link

Suzuki je u Japanu i zvanično predstavio novi Solio modelske godine 2011, koji će kupcima u Zemlji izlazećeg sunca biti dostupan od 7. januara 2011.

 (Dalje)

Mercedes-Benz SCG počinje sa akcijom prodaje zimske dodatne opreme i kolekcije sa popustom od 15%.

 (Dalje)

Volkswagen-ov salon na Zrenjaninskom putu, sinoć je bio poprište teške bitke. Šahovske figure su još jednom ukrstili svetski majstor šaha Anatolij Karpov i brojne ličnosti iz javnog života Srbije.

 (Dalje)

ABS Show – 137. emisija

24 Dec 2010 - 15:57 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 137 možete pogledati veliki broj informacija iz sveta automobila, prodajne akcije domaćih dilera, nastavak filma Dan sa Šampionom – Vojislav Lekić, izbor Miss Net Auto...

 (Dalje)

Kao i svake godine, svetska kompanija "J.D. Power and Associates" koja se bavi uslugama servisiranja informacija i različitim istraživanjima tržišta, anketama i projekcijama, ponovo je sprovela svoje veliko godišnje istraživanje "JD Power 2010 Customer Retention Study" koje je obuhvatilo 123.601 vlasnika tj. kupaca novih automobila od kojih je 81.350 zamenilo svoje staro vozilo koje je prvobitno kupljeno kao novo.

 (Dalje)

Italijanska grupa "Fijat" ispuniće predviđanja za ovu godinu i ostvariti čist profit od oko 400 miliona evra na prihod koji će premašiti 55 milijardi evra, izjavio je izvršni direktor kompanije Serđo Markione, prenele su agencije.

 (Dalje)

Pored automobila koji idu na električnu energiju Peugeot je otišao korak dalje. Po prvi put kod nas na tržištu, u svojoj ponudi kompanija Verano Motors nudi električni skuter E VIVACTY.

 (Dalje)

Put do pakla, kažu, popločan je dobrim namerama. Češka saobraćajna policija ovu lekciju naučila je na teži način. Nastojeći da uspore saobraćaj i tako uštede na postavljanju semafora, Česi su na najprometnijim raskrsnicama bez saobraćajne signalizacije instalirali kartonske imitacije policajki u mini suknjama.

 (Dalje)

Oko 800 bivših radnika Zastave iz Kragujevca nije prošlo testove Fijata i zbog toga ne mogu dobiti posao u novoj fabrici, rečeno je u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Srbije.

 (Dalje)

Američki "Dženeral motors" (GM) povlači u celom svetu 109.000 vozila "kadilak CTS" na popravku zbog problema koji može da izbaci iz funkcije važdušni jastuk ispred suvozačkog sedišta.

 (Dalje)

Kako prenose mediji u Maleziji, Proton planira da u naredne dve godine na tržište izbaci sportski dvosed koji će se bazirati na Lotusu Europa.

 (Dalje)

Kao i kod nekih ranijih obrada, američki Platinum Motorsport se ni kod doterivanja Lexusa LS460 nije bavio pojačanjem njegovog motora (V8 agregat i dalje razvija 380 KS i 497 Nm), već pre svega atraktivnijim izgledom.

 (Dalje)

Mada se tjuner Prior Design kod dorade Mercedesa E klase Coupe pre svega bavio stajlingom, u ponudi je i pojačanje motora koje, u zavisnosti od motora, iznosi do 55 kW/75KS.

 (Dalje)