home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako to obično biva u poslednje vreme, nijedna tajna ne može dugo da ostane tajna. Tako su na internet dospele ove prve špijunske slike novog BMW–ovog koncept automobila (najverovatnije ime Z Vision), najavljenog za predstojeći Salon automobila u Frankfurtu (17. – 27. septembar).

 (Dalje)Mada trenutno više pažnje privlači nova serija 5 (čiji se prototipovi sve češće viđaju na ulicama) BMW za 2011. godinu priprema i naslednika aktuelne serije 3.

 (Dalje)

2011 Infiniti M

6 Avg 2009 - 00:34 Top secret Link

Infiniti je najavio da će na ovogodišnjem izdanju manifestacije Pebble Beach Concours d'Elegance održati premijeru novog 2011 Infiniti M modela.

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, serijsku verziju prošle godine predstavljenog koncepta Mini Crossover videćemo tek sledeće godine na Salonu u Ženevi, mada je po nekim ranijim informacijama premijera trebala da se desi na ovogodišnjem IAA Salonu u Frankfurtu.

 (Dalje)

Budući da su Coupe i Cabrio preskočeni prilikom prošlogodišnjeg redizajna BMW-a serije 3 (mada su 335i Coupe i Cabriolet tada dobili i DCT sedmostepeni menjač sa duplim kvačilom), sada je konačno red i za njihove osvežene verzije, koje bi premijeru najverovatnije trebalo da imaju na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Trend oživljavanja automobilskih legendi se nastavlja. Tako se posle Volkswagenove nove Bube, BMW-ovog novog Minija, pa Fiata 500 i najave da BMW radi i na Isetti za 21. vek, priprema i reinkarnacija već odavno legendarnog Trabanta.

 (Dalje)

Vandenbrink Fra Mauro

31 Jul 2009 - 12:53 Top secret Link

Holandska kompanija Vandenbrink Design BV je pre nekoliko godina pažnju privukla modelom Vandenbrink GTO (bazira se na aktuelnom Ferrariju 599 GTB Fiorano), modernoj interpretaciji legendarnog Ferrarija 250 GTO iz 1962., a sada se bave još jednim sportskim automobilom.

 (Dalje)

Mada zvanično Audi R8 na elektropogon nije u planu, po poslednjim vestima, takav R8 će se, pored R8 Spidera, ipak pojaviti na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (17. – 27. septembar).

 (Dalje)

Sajt Worldcarfans.com je objavio set novih špijunskih slika karavanske verzije Škode Superb, čija premijera se očekuje u septembru ove godine, i to na Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Ovo je teaser fotografija novog Nissanovog elektroautomobila, koji će se u prodaji naći već 2010. godine (u Japanu i Americi), odnosno godinu dana kasnije u Evropi.

 (Dalje)

Kia Motors je objavio prve zvanične renderinge svog budućeg premium sedana, koji se za sada krije pod kodnim nazivom "VG".

 (Dalje)

Tačno četiri godine posle svoje premijere, Fiat Grande Punto će doživeti prvo veće zatezanje bora (premijera u septembru, na Salonu u Frankfurtu), a ovo su do sada najbolje špijunske fotografije tog modela.

 (Dalje)

Nedavno su se, zajedno sa jednom teaser slikom, pojavile i informacije da će Bugatti na septembarskom Salonu automobila u Frankfurtu izložiti i super sedan nazvan Bordeaux, ali, prema poslednjim vestima, od prezenatcije tog Bugattija sa četvora vrata u Frankfurtu ipak neće biti ništa.

 (Dalje)

Chevrolet Agile

28 Jul 2009 - 00:28 Top secret Link

General Motors je objavio prve zvanične crteže novog Chevroleta Agile, malog gradskog automobila koji će za potrebe tržišta Latinske Amerike proizvoditi u Argentini, dok će u SAD-u konkurisati novoj Fordovoj Fiesti.  

 (Dalje)

Uhvaćen BMW X6 Hybrid

27 Jul 2009 - 14:59 Top secret Link

BMW je još na Salonu automobila u Frankfurtu 2007. godine izložio i koncept hibridne verzije svog SAV modela X6 (nazvan X6 ActiveHybrid Concept), čija se serijska varijanta očekuje još tokom ove godine.

 (Dalje)