home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Američki glumac Julien Chabbott je nedavno pregazio stopalo njujorškog policajca nakon što je dobio kaznu za nepropisno parkiranje, a uskoro će zbog toga biti tužen za deset miliona dolara.

 (Dalje)
Škoda je u julu ove godine širom sveta prodala 72.600 svojih vozila, što predstavlja rast od 6 odsto u odnosu na 68.500 u julu 2011. godine.

 (Dalje)

Da Volvo proizvodi neke od najbezbednijih automobila na svetu, znaju i ptice na grani. Nažalost, ne i svi piloti.

 (Dalje)

Brend Volkswagen Putnička vozila je isporučio 3.26 miliona vozila (januar-jul 2011: 2.95 miliona) kupcima širom sveta u periodu od januara do jula meseca.

 (Dalje)

Benzinski šok

23 Avg 2012 - 20:51 Vesti Link

Preuzeto sa: Rts.rs

Kako bi ublažila posledice učestalih poskupljenja goriva, Vlada Srbije najavljuje promenu akcizne politike. Pojedinim kategorijama vozača iznos akcize će se vraćati. Naftaši pozdravljaju potez Vlade jer je cene derivata teško obuzdati.

 (Dalje)

Datsun i u Africi

23 Avg 2012 - 18:39 Vesti Link

Iz Renault-Nissana alijanse su u martu ove godine i zvanično potvrdili da će ponovo oživeti marku Datsun, pod čijim imenom će se proizvoditi pristupačniji automobili.

 (Dalje)

Preuzeto sa: dw.de

Vlasti u kineskom gradu Hefei, u provinciji Anhui, naredile su uništavanje 156 ilegalnih taksija kako se više ne bi vratili na puteve.

Savladali razdaljinu između najsevernijeg i najjužnijeg milionskog grada na svetu za samo 17 dana, 18 sati i 49 minuta

Prodaja automobila na evropskom tržištu je u julu zabeležila pad od 8% (prodat 970.271 automobil), dok je za prvih sedam meseci pad iznosio 5% (plasirano 8.035.439 automobila).

 (Dalje)

Kraj za Mazdu CX-7

23 Avg 2012 - 01:52 Vesti Link

Mazda je ove nedelje potvrdila da je prestala proizvodnja njihovog SUV modela CX-7.

 (Dalje)

Nedavna smrt Carrolla Shelbya je otvorila mnoga pitanja, a jedno od njih bilo je – da li će kompanija nastaviti sa radom?

 (Dalje)

Iako je bilo priče da bi nemački gigant mogao da doda Proton u svoju listu kompanija, čelni ljudi Volkswagena su ipak odustali od ove namere.

 (Dalje)

Cene benzina u Italiji dostigle su novi rekord, premašivši dva evra za litar, izjavili su analitičari koji izrađuju izveštaj „Dejli enerdži riport”.

 (Dalje)