home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Renault Twizy u Njujorku

5 Maj 2012 - 12:39 Vesti Link

Nakon snimanja videa Davida Guette u Los Anđelesu pre nekoliko nedelja, Twizy se još jednom prezentovao publici, ovaj put u Njujorku.

 (Dalje)U Škodi su proslavili proizvodnju jubilarnog, 3-milionitog primerka modela Fabia.

U fabrici Mlada Boleslav je naime proizvedena Fabia Green Line kojoj je pripala čast da ponese broj 3.000.000.

 (Dalje)

Prodaja novih automobila u Španiji u aprilu je pala na 20-godišnji minimum, pošto je recesija udarila na novčanike kupaca.

 (Dalje)

Proizvodnja Amaroka je počela u novembru 2009. godine u fabrici Pacheco u Argentini, a sada je ovaj Volkswagenov pick-up počeo da se proizvodi i u VW fabrici u nemačkom Hanoveru.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, cene goriva na pumpama u Srbiji trebalo bi da budu snižene od 1,5 do tri dinara po litru, zbog smanjenja akciza na naftne derivate, pada cena nafte na svetskom tržištu i dejstva konkurencije na domaćem tržištu naftnih derivata.

 (Dalje)

Nemačka vlada, pooštravajući kontrolu cena benzina, donela je odluku o formiranju specijalne institucije, takozvane “benzinske policije” preko koje će država kontrolisati cenovnu politiku naftnih koncerna.

 (Dalje)

Na predstojećoj Bonhams aukciji će se naći i Aston Martin Virage Volnate, koji je nekada koristio britanski Princ Čarls.

 (Dalje)

TomTom je evropskom tržištu ponudio novu aplikaciju za iPhone koja obaveštava i upozorava vozača kada se približava kameri za registrovanje prekoračenja brzine vozila.

 (Dalje)

Nakon što je krajem prošle godine sa Toyotom dogovorio saradnju na polju istraživanja ekoloških tehnologija (takođe, BMW će Toyoti Motor Europe isporučivati 1,6 i 2,0 litarske dizel motore), BMW je po poslednjim glasinama počeo razgovore i sa južnokorejskim Hyundaijem oko saradnje na razvoju nove game motora.

 (Dalje)

           Parni valjak-zvezda večeri
           Poklonjen Novakov pobednički reket sa Australian Opena
           Vikend u luksuznom SL

Kompanija Mercedes-Benz, partner Serbia Open-a, sinoć je 03.maja u BelExpo centru zajedno sa Family sportom organizovala promociju pod nazivom ”Dubl iz snova“.

 (Dalje)

Ferrari umesto poreza

4 Maj 2012 - 00:34 Vesti Link

Ljubav za "ferarijem" odaje italijanske utajivače poreza. Za tri godine jedan Italijan je utajio sedam miliona evra, a vozikao se u skupocenim automobilima.

 (Dalje)

Američki “Dženeral Motors” (GM) je danas objavio da je u prvom kvartalu zaradio milijardu dolara, ali i da su gubici u Evropi i veliki troškovi negativno uticali na poslovne rezultate.

 (Dalje)

Jaka potražnja na tržištima Kine, Nemačke i SAD doprinela je porastu prodaje nemačkog “Poršea” za trećinu u prvom kvartalu ove godine, čime je ta kompanija postala najprofitabilnija u nemačkom sektoru proizvodnje automobila.

 (Dalje)

Na međunarodnom salonu automobila u Pekingu, koji je održan od 25. aprila do 2. maja ove godine, Subaru je predstavio model „legasi“ 2013, sa kineskim specifikacijama.

 (Dalje)

Francusko-japanski proizvođač automobila Renault-Nissan objavio je u četvrtak da će povećati svoj udeio u ruskoj kompaniji Avtovaz na više od 50 odsto.

 (Dalje)