home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Samo 30 meseci nakon što je bankrotirao General Motors je ponovo broj 1 po prodaji u svetu.

 (Dalje)U fabrici Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) u Češkoj je i zvanično počela serijska proizvodnja nove, druge generacije Hyundaija i30.

 (Dalje)

Suzuki je pre nekoliko godina postigao dogovor sa Volkswagenom, po kome VW ustupa dizel motore, a Suzuki nudi bolji i lakši ulaz na tržište Indije. Nakon što je VW odbio da ustupi najnoviju tehnologiju, u Suzukiju su odlučili da pronađu novog partnera.

 (Dalje)

"Bentley je otvoren za ugradnju plug-in hibridnih pogona u svoje buduće modele", izjavio je Bentleyev šef razvoja Rolf Frech.

 (Dalje)

Više cene goriva

19 Jan 2012 - 11:36 Vesti Link

Preuzeto sa: Novosti.rs

Sa višim cenama goriva u sredu su osvanule pumpe NIS, OMV, ali i kod brojnih privatnika. Evrodizel i D2 su kod NIS-a skuplji za dinar, a benzin BMB95 za tri dinara

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, "Škoda" je opozvala oko 12.700 vozila sa dizel motorom zbog mogućih problema sa lošim zaptivanjem ili pukotinama u crevu za dovod goriva.

 (Dalje)

U 2011. godini Volkswagen je ponovo završio ubedljivo prvi po prodaji u 27 EU država. Nemački proizvođač je prodao 1,544,529 vozila dok je jedan od njegovih automobila, Golf, ponovo završio kao najbolje prodavani automobil.

 (Dalje)

Volvo je potvrdio da namerava da proširi svoju ponudu kompaktnih modela i da mu je za ostvarenje tog cilja potreban partner.

 (Dalje)

U fabrici u Vsevolozhsku pored Sankt Peterburga u Rusiji, Ford je proizveo 500.000-ti automobil. Time je obeležena dvostruka proslava budući da je jubilarni automobil ujedno i Focus karavan, prvi novi Focus karavan koji će se proizvoditi u ovoj fabrici.

 (Dalje)

Kia Motors saopštava da je u 2011. gpodini u Žilina fabrici u Slovačkoj proizvedeno rekordnih 252.000 automobila i više od 359.000 benzinskih i dizel motora.

 (Dalje)

U saobraćajnim nesrećama u Srbiji tokom prošle godine poginula je 721 osoba, što je za 60 osoba ili devet odsto više nego u 2010, izjavio je danas direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Stojadin Jovanović.

 (Dalje)

Deset primeraka električne Octavije krenulo je na put: cilj je prikupiti važne informacije o njihovoj upotrebljivosti u svakodnevnim uslovima – prednostima i nedostacima. Octavia Green E Line je prvi automobil češkog proizvođača s čisto električnim pogonom.

 (Dalje)

U upravo završenoj godini Lexus je izgubio vodeću poziciju po prodaji premium vozila u Americi od BMW-a i Mercedesa, ali plan kompanije je rast prodaje od 21% na 240,000 primeraka u 2012. godini.

 (Dalje)

Francuski proizvođač automobila zabeležio je novi rekord, ostvarivši u 2011. godini prodaju od 2,72 miliona vozila širom sveta.

 (Dalje)

Od kada je prestala saradnja između Daimlera i Chryslera, Chryslerova Ram divizija je ostala bez većeg vana. U vreme saradnje između Nemaca i Amerikanaca, Mercedes Sprinter se prodavao u Severnoj Americi kao Dodge Sprinter, ali nikada nije imao preteranog uspeha.

 (Dalje)