home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Navedena cena važi samo za stanovnike države Oklahoma i za kupovinu pre kraja 2009. godine.

 (Dalje)Lotus Exige S Type 72

24 Dec 2009 - 09:10 Vesti Link

U čast Lotusovog Type 72 bolida Formule 1, ovaj britanski proizvođač sportskih automobila je izbacio na tržište limitirani model Exige S Type 72, koji će završiti u vlasništvu samo 20 Britanaca, 20 kupaca iz ostalog dela Starog kontinenta, a nekoliko i u rukama japanskih kolekcionara.

 (Dalje)

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić negirao je da će "Fijat" u pogonima kragujevačke "Zastave" proizvoditi automobil "topolino" kako su to preneli pojedini poljski mediji.

 (Dalje)

Američki "Ford" i kineski "Džili" su postigli dogovor prema kome će "Ford" prodati svoju švedsku filijalu "Volvo" kineskoj holding kompaniji, objavila je danas Švedska televizija, citirajući vodju sindikata "Volvoa" Miroslava Milurevića.

 (Dalje)

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Mlađan Dinkić i potpredsednik „Fijat grupe” Alfredo Altavila potpisali su u Beogradu aneks ugovora o zajedničkom ulaganju u kompaniju „Zastava” u Kragujevcu.

 (Dalje)

Dok rukovodstvo "Fijata" još nije saopštilo koje će modele proizvoditi u Kragujevcu (mada je čelnik torinske kompanije Serđo Markione rekao da će se u Srbiji proizvoditi nova porodica automobila zasnovanih na liniji modela "small"), predstavnici italijanske kompanije Fiat saopštili su da će Poljska ostati bez najpopularnijih modela automobila koji imaju najbolju prođu na evropskom tržištu i u vreme krize, jer se proizvodnja "pande" seli u Italiju.

 (Dalje)

Legendarni Mihael Šumaher se vratio u Formulu 1 i u narednoj sezoni voziće za Mercedes.

 (Dalje)

O tome da u Mercedesu za sledeću godinu pripremaju novu verziju svoje S klase, i to model sa četvorocilindričnim dizel motorom, već je bilo reči pre nekoliko meseci, kada se nezvanično govorilo da će automobibl poneti ime S250 CDI BlueEFFICIENCY.

 (Dalje)

Fiat će sledeće godine konačno u model 500 ubaciti dugo najavljivani novi dvocilindrični motor SGE (Small Gasoline Engine).

 (Dalje)

Honda je izabrala predstojeći Salon automobila u Nju Delhiju (od 5. do 11. januara 2010.) da javnosti prikaže koncept svog novog gradskog automobila.

 (Dalje)

Ministar ekonomije Mladjan Dinkić i potpredsednik FIAT Grupe Alfredo Altavila potpisaće danas u Beogradu Aneks ugovora za proizvodnju novog modela automobila koji će se proizvoditi u kragujevačkoj "Zastavi", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu ekonomije.

 (Dalje)

Chrysler Group LLC planira da na Detroit Auto Showu narednog meseca predstavi novi model koji je preuzet od italijanske kompanije Lancia, navode izvori upoznati sa planovima kompanije.

 (Dalje)

Italijanski Fijat planira da u naredne tri godine poveća prodaju na milion vozila i u naredne dve godine investiraće osam milijardi evra, izjavio je direktor te kompanije Serđo Markijone.

 (Dalje)

Uprava švedskog "Saaba" je objavila da veruje u opstanak kompanije pošto je holandska firma "Spajker", ponuđač za preuzimanje te prezadužene robne marke, na neodređeno vreme produžila rok u kome vlasnik "Saaba", američki "Dženeral motors" (GM), mora da odgovori na njenu najnoviju ponudu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Saobraćajna policija naredne godine započeće nabavku opreme za video i audio nadzor policajaca na terenu. Oprema koja bi trebalo da spreči korupciju biće instalirana u policijska vozila, a novac za nabavku biće obezbeđen od naplaćenih kazni.

 (Dalje)