home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Više o Aston Martinu Vulcan pročitajte OVDE.

Kao deo sponzorskog ugovora sa UEFA Ligom šampiona u fudbalu, Nissan je još ranije pripremio i specijalnu verziju putničkog NV200.

 (Dalje)


 (Dalje)

Ovo je jedan od najtvrdokornijih Porschea koji bi mogli da poželite.

Ovaj primerak Porschea je dostupan svakome ko je spreman da potroši 108.950 dolara.

 (Dalje)

* Mercedes-AMG GT S, Bentley Continental GT3-R, Chevrolet Corvette Z06, Cadillac ATS-V, Volkswagen Golf R, Porsche Cayman GT4, Mazda MX-5 Miata, Mercedes-AMG C63 S, Lexus RC F, Cadillac CTS-VMalezijski Proton je ovog vikenda javnosti pokazao dizajn studiju pick-up vozila, nazvanog jednostavno Pick-up Concept.  

 (Dalje)

Mercedes je za modelsku godinu 2016 osvežio ponudu S klase Coupe.

 (Dalje)

Kako pišu Novosti, dok ceo svet gleda kako da od “Folskvagen grupacije” naplati odštetu jer je u svoja dizel-vozila (priznao za 11 miliona automobila) ugrađivao “prevarantski softver”, Srbija uopšte nema statistiku koliko je uvezla spornih automobila.

 (Dalje)

Povratnički reli Tour de Corse, u svom prilično radikalnom formatu, je za nama. Pobedom ga je obeležio Jari-Matti Latvala (Volkswagen), iako je mnogo više pažnje privukla borba za drugo mesto, između Elfyna Evansa (M-Sport) i Andreasa Mikkelsena (Volkswagen).

 (Dalje)

Nakon skandala koji je pogodio Volkswagen, nekoliko inženjera priznalo je da je instaliralo sporne softvere koji su omogućili da Volkswagen manipuliše rezultatima emisija štetnih gasova u SAD-u.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, nemačka kancelarka Angela Merkel ocenila je "dramatičnim" skandal u VW-u u vezi sa emisijom štetnih gasova, ali kaže da to neće naštetiti reputaciji Nemačke.

 (Dalje)

Sajam automobila u Nišu sigurno će biti upamćen po velikom broju srpskih premijera kada su auto brendovi u pitanju, ali bio je uspešan i za distributere koji su izložili svoje modele na štandovima u hali Čair.

 (Dalje)