home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
U javnosti su se još pre nekoliko meseci pojavili patentni renderi koji pokazuju novi Hondin sportski automobil, poznat i kao "baby NSX", budući da će njegov izgled biti inspirisan dizajnom novog NSX-a.

 (Dalje)

Mitsubishi je za Japan predvideo ograničenu seriju od samo 1.000 primeraka Lancera Evolution Final.

 (Dalje)

U Otavi je na prodaju ponuđen Bugatti EB110 GT iz 1995. godine koji može biti Vaš za 1,8 miliona dolara. Visoka cena se opravdava činjenicom da su trenutno na svetu na prodaju tek dva primerka, a ovo je jedan od njih.

 (Dalje)

Maruti-Suzuki je u Indiji počeo sa prodajom nove specijalne edicije modela Swift.

 (Dalje)Prema pisanju Wall Street Journala, samovozeći Robot Taxi će se sledeće godine naći na ulicama Japana i biće na usluzi građanima.

 (Dalje)

U automobilskim krugovima mogu se čuti glasine o BMW-ovom razmatranju uvođenja kupea u Seriju 9. U slučaju da ova ideja bude realizovana, novi model mogao bi biti zasnovan na narednoj generaciji Rolls-Royce Phantoma. Koncept dizajna još uvek nije odobren, ali se veruje da će ovaj automobil biti inspirisan Vision Future Luxury konceptom.

 (Dalje)

* od 23. oktobra u britanskim, a od 6. novembra u američkim bioskopimaItalijanski Romeo Ferraris predstavlja Romeo S, modifikovanu verziju malog Fiata 500 koji ovde raspolaže sa 248KS.

 (Dalje)

Honda je otkrila svoj novi Neowing koncept, koji će zvaničnu premijeru imati na sajmu u Tokiju, koji se održava krajem meseca.

 (Dalje)